• New
Поставка за принтер на баркод GOWENIC, Спестява място Лесен за монтиране на Стена за мини принтер за обикновените етикетиране машини, Универсален Външен Скоба за пане?

Поставка за принтер на баркод GOWENIC, Спестява място Лесен за монтиране на Стена за мини принтер за обикновените етикетиране

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

Висока практичност, Поставка за принтер поддържа рулонную хартия за термо печат с максимален диаметър на ролка 110 мм, а също така поддържа сгънати листове за термо печат с максимален диаметър на ролка 180х100 мм Материал ABS : Поставка за принтер е изработена от материал ABS, който е екологично чист, устойчив на корозия и трайна.Малък и лек : Поставка за принтер от ABS-пластмаса лесна, мини-не заема място, лесен за използване и переноске.Лесна за ползване : Поставка за кухненски принтер лесен за инсталиране, лесна за използване и не изискват сложни процедури.Област на приложение : Поставка за принтер е подходящ за всички обикновени етикетиране машини, представени на пазара. Висока практичност, Поставка за принтер поддържа рулонную хартия за термо печат с максимален диаметър на ролка 110 мм, а също така поддържа сгънати листове термоэтикеток с максимален диаметър на ролка 180х100 mm. Материал ABS : Поставка за принтер е изработена от материал ABS, който е екологично чист, устойчив на корозия и трайна. Малко тегло : поставка за принтер от ABS-пластмаса лесна, мини-не заема място, лесен за използване и удобен за переноске. Лесна за ползване : Мини-поставка за принтер, лесен за инсталиране, лесна за използване и не изискват сложни процедури. Област на приложение : Поставка за принтер е подходящ за всички обикновени етикетиране машини, представени на пазара.Параметри : Тип на продукта : Поставка за принтер на баркод Материал изделия : ABS Размер на продукта : прибл. 200x130x135 мм/7,9x5,1x5,3 инча Осъществяване Списък : 1 х поставка за принтер на баркод.

Основни свойства

Item Type:
Barcode Printer Stand
Product Material:
ABS
Product Size:
Approx. 200 x 130 x 135mm / 7.9 x 5.1 x 5.3in
Package List:
1 x Barcode Printer Stand :

Избор на купувачи

Новини