• New
Екран за проектор ZEELYDE, 4: 3/16:9 HD, Foldout Ръчно, Без Бръчки, с монтиран на стената Портативен Прожекционен Екран, с механизъм за автоматично заключване / Бавно прибиране, ?

Екран за проектор ZEELYDE, 4: 3/16:9 HD, Foldout Ръчно, Без Бръчки, с монтиран на стената Портативен Прожекционен

Оценка на продукта:
BGN 46.55

Сума
В магазина

【Плавен механизъм за автоматично заключване на】 : Преносим екран, проектора е снабден с удобен механизъм за автоматично заключванеЛесно можете да постигнете желаната височина, за да се разточва и да се спести място.Отличен за вътрешна и външна употреба. 【Удобно използването на】 : Лесно и бързо се монтира на стената или подвешивается към тавана, механизъм за автоматично заключване ви позволява да регулирате височината на екрана, за да се подобри ефектът от гледане.Лесно се съхранява и да се скрие, когато не го използвате, за спестяване на място. 【Ъгли на видимост по ширина 178 °】 : Прибиращ се на екрана на проектора има големи ъгли на видимост от 178 градуса, вие не трябва да седи в предната част на екрана при гледане на филми.Подходящ за домашно гледане на филми, образователни програми, презентации, игри и видеофилми. 【Ръчно управление на екран】 : Този екран и плъзгаща се, за киното, за инсталиране на тавана / стената, напълно се измъква и оборудван самоблокирующимся механизъм, така че можете просто да пропуснете екрана, и след това леко да се пусне, и той заключва в правилното положение. 【Многоцелеви】 : Капацитет за преглед ви позволява да използвате по всяко места : дом, хол, училище, в офиса, на църквата, на класната стая, в задния двор, на всякакви обекти : презентации, конференции, сватби, партита за всякакви развлечения : спортни събития, филми, телевизионни предавания, видеоигри. 【Плавен механизъм за автоматично заключване на】 : Преносим екран, проектора е снабден с удобен механизъм за автоматично заключване.Лесно можете да постигнете желаната височина, за да се разточва и да се спести място.Отличен за вътрешна и външна употреба. 【Удобно използването на】 : Лесно и бързо се монтира на стената или подвешивается към тавана, механизъм за автоматично заключване ви позволява да регулирате височината на екрана, за да се подобри ефектът от гледане.Лесно се съхранява и да се скрие, когато не го използвате, за спестяване на място. 【Ъгли на видимост по ширина 178 °】 : Прибиращ се на екрана на проектора има големи ъгли на видимост от 178 градуса, вие не трябва да седи в предната част на екрана при гледане на филми.Подходящ за домашно гледане на филми, образователни програми, презентации, игри и видеофилми. 【Ръчно управление на екран】 : Този екран и плъзгаща се, за киното, за инсталиране на тавана / стената, напълно се измъква и оборудван самоблокирующимся механизъм, така че можете просто да пропуснете екрана, и след това леко да се пусне, и той заключва в правилното положение.

Основни свойства

Product name:
Projection screen
Screen type:
Wall-mounted screen
Material:
white glass fiber
Ratio:
4
Wide angle:
178°
Gain multiple:
2.3
Size:
60/72/84/100 inch
Back:
black, opaque
Package:
1×projection screen:
Note:
1. Using manual measurement method, the size may have an error of 1-3 cm, which is normal.:
2. Due to factors such as shooting light and display, some chromatic aberration problems will inevitably occur. Please refer to the actual product received.:

Избор на купувачи

Новини