• New
Стойка за съхранение на электродрелей Foozet Монтиране на стена От ултра силна метал, капацитет 4 бормашини и батерии, Подходящи за гараж, къща, работилница, навес За с?

Стойка за съхранение на электродрелей Foozet Монтиране на стена От ултра силна метал, капацитет 4 бормашини и батерии, Подходящи

Оценка на продукта:
BGN 8.00

Сума
В магазина

【Рафтове за съхранение на электродрелей 】 Поставете всички свои электродрели на този настенном рафт за съхранение на тежки метали!Електроинструменти в комплект 【Издръжлив дизайн】 Рамка за съхранение на электродрели е изработена от неръждаема стомана, здрава повърхност, а точният механизъм.Обработка на повърхността на черен прах предотвратява появата на ежедневните надраскване и корозия. 【Лесна инсталация】 Включва в себе си инсталация обзавеждане, лесна инсталация в стандартни 16 "распорные шипове и монтаж на две допълнителни игли в съответствие с носеща способност.Съхранение прави помещението по-чист и спретнат. 【Спестяване на пространство】 Стенни стелажи за инструменти ще ви помогнат леко да поставите всички често използвани проектни инструменти имате под ръка. 【Прилагането на】, Подходящи за гараж, къща, работилница, навес, магазини в задния двор и т.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини