• New
Комплект Стъклени Чаши GARNETIN от 4 опаковки, Чаши Mason Jar Обем 24 грама, Чашата за Кафе С Лед, Бамбукови Шапки и Сребърна Соломинка, Чаша за чай Boba, Бирени Чаши, Комплект Ст?

Комплект Стъклени Чаши GARNETIN от 4 опаковки, Чаши Mason Jar Обем 24 грама, Чашата за Кафе С Лед, Бамбукови Шапки и Сребърна

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

Прозрачно стъкло чаша голям капацитет 24 грама.Лесен за почистване.Диаметър - 3 инча. ? ЧАШИ за пиене под формата на каменна банки : класически дизайн на чаша за пиене под формата на каменна банките, красив и практичен.Прозрачни стъклени чаши с бамбукови капаци и соломинками от неръждаема стомана, прост и елегантен дизайн ще ви позволи да получават много комплименти, когато ги използвате. чаши mason jar голям капацитет за съхранение с капацитет от 24 грама ще ви позволи да се насладите на различни вкусни напитки. ?СТЪКЛЕНИ ЧАШИ С КАПАЦИ И СОЛОМИНКАМИ : Всяка чаша за кафе с лед идва с бамбук капак и соломинкой от неръждаема стомана.Кутията идва с силиконово уплотнителем, който е прилепен към стаканам за пиене mason jar, така че да не се притеснявате за някакъв теч през капака.Сламки с широко гърло достатъчно големи, за всички напитки, като чай, на боб, на кафе с лед, коктейл и т. ? ВИСОКОКАЧЕСТВЕН И безопасен материал : Стъклени чаши за кафе, изработени от утолщенного натриево-от стъкло, което е по-твърда и трайна.Кутията е изработена от бамбук, а соломинка - от неръждаема стомана 304.Всички те са произведени от хранителни материали, безопасни и надеждни. ?ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ : гума с дървени капаци се отстранява, така че по-лесно внимателно да се почистват.Можете да намажете чаша boba cup директно с помощта на четка за миене на чаши, или пропуснете всички детайли чрез миялна машина. ? ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Комплект стъклени чаши Great value включва 4 кутии по 24 грама, 4 подходящи бамбукови шапки и 4 сламки от неръждаема стомана.В тази чаша можете да си приготвите у дома много от любимите си напитки, като кафе лате, студен чай, боб, шейкове, влива напитки или студеният сладък чай и т. Чаши mason jar с капаци и соломинками са идеални за семейни събирания и се използват в кафенета, барове, ресторанти и т. Насладете се на вкусна напитка зад волана!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини