• New
(Опаковка от 2), R RUIYA Авто Пластмаса PET-протектор на екрана, за да 2021 Hyundai Santa Fe TM SE, SEL 8 инча Аксесоари за система за GPS Навигация Централен Сензорен дисплей с Висока раз?

(Опаковка от 2), R RUIYA Авто Пластмаса PET-протектор на екрана, за да 2021 Hyundai Santa Fe TM SE, SEL 8 инча Аксесоари

Оценка на продукта:
BGN 7.18

Сума
В магазина

✅ ЛАЗЕРНО рязане ЗА ТОЧНА на монтиране - няма нужда да режеш ръбове, тъй като тя е съвместима с автомобилен GPS система Hyundai Santa Fe TM 2021 8 инча ✅ НАМАЛЯВА ПЕТНАТА ОТ пръстови отпечатъци - Нанесено олеофобное покритие, което отблъсква остатъци от масла с вашите пръстови отпечатъци и придава допълнителна гладкост на екрана на навигация.Инсталиране на защитни екрана няма да се отрази на цвят, размер на икона и възможността за докосване на екрана на GPS-на дисплея.Това само ще го защити от прах, драскотини, масло, вода, пръстови отпечатъци и т. ✅ НАСЛАДЕТЕ се на безпроблемно почистване - за Да защитно фолио за екрана на GPS остава чиста и без прах, просто избършете го кърпа от микрофибър.Не е необходимо да използвате вредни продукти за почистване. ✅ Опаковъчен лист : 2 X защитно фолио за екрана автомобилна навигация от PET пластмаса и 2 x помощни инструменти за инсталация.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини