• New
Гайка с заклепкой от Въглеродна стомана M3-M10, Гайка с резба Неръждаема стомана, метални листове, Тръби и други отрасли на преработващата промишленост (M3 (100 бр./опако?

Гайка с заклепкой от Въглеродна стомана M3-M10, Гайка с резба Неръждаема стомана, метални листове, Тръби и други отрасли

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

[Тежкотоварни поцинкована въглеродна стомана] : В този плосък гайковерте се използва тежкотоварни поцинкована въглеродна стомана, която притежава добра устойчивост на износване и издръжливост, както и има дълъг срок на служба [Добро определяне] : Тази стоманена гайка-спойка е с отворен край, бочкообразный фланец и перваз с обслужващи вътрешна резба, което позволява ефективно да се подобри стягане. [6 различни размери] : Тази гайка е с 6 различни размери, m3 m4 m5 m6 m8 m10, вие можете да избирате в зависимост от вашите нужди. [Широко приложение] : Тази гайковертная поставяне с дърворезба от неръждаема стомана може да се използва в различни метални плочи, тръби и други отрасли на преработващата промишленост, който се използва широко при монтажа на електромеханични и леки промишлени изделия. [Лесна инсталация] : Тази гайка от неръждаема стомана m8 лесно да се установи и анализира, просто чрез затягане на винтове, така че да оформят перваза на задния панел.Описание : Това е тръбни нитове с вътрешна резба и контрзаклепками, които могат да бъдат осигурени изцяло от едната страна.Благодарение на отворения край, бочкообразному фланеца и выступающему перваза с вътрешна резба, тази гайка-спойка с плоска глава осигурява добро представяне на закрепване.На перваза е вътре закрепляемых компоненти, фланец осигурява опорна повърхност.Характеристики : - Изработен от поцинкована въглеродна стомана, която осигурява здравина, защита и дълъг живот. - Благодарение на отворения края, леко фланеца, круглому дупката, вътрешната стена с резба и частичен плъзгане повърхност на тази плоска гайка-спойка притежава добри характеристики като на устройството. - Лесен за инсталиране, предназначени за образование издутина в задната страна на панела при затягане на винта в неговата резба. - Има шест различни размери от M3 до M10, които можете да изберете доколкото е необходимо за различни цели. - Във всеки комплект включва много заклепочных гайки, така че не е нужно известно време за ходене до магазина в търсене на заклепочных гайки.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини