• New
Cabilock 1 бр. Тава за Чаши, Поставка за Вино, Органайзер, Практически Чаша, Изсушаване на въздуха, за Водата, Простор за Чай от Шкафа, Златна Стойка За Източване на Кафе з?

Cabilock 1 бр. Тава за Чаши, Поставка за Вино, Органайзер, Практически Чаша, Изсушаване на въздуха, за Водата, Простор за Чай

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

Поставка ЗА СУШЕНЕ на БУТИЛКИ - Благодарение на арт дизайн държач за чаши за вино изглежда елегантно и изящноПоставка за БИРА, ЧАШИ за вино - е Изработен от висококачествен материал, поставка за чаши здрав.ДОМАКИНСКИ поставка за чаши - Този дренажен поставка за чаши могат да се настанят чаши, лесен и практичен, осигурявайки ви добър опит в използването.ПРОСТОР за КАФЕ на STEINS - подходящ за клуб, бар, кухня, хол, офис и други места.ПОСТАВКА за ДИСПЛЕЯ на вашия плот - лесен и модерен дизайн, елегантен и практичен, чудесна декорация за дома.Поставка ЗА СУШЕНЕ на БУТИЛКИ - Благодарение на арт дизайн държач за чаши за вино изглежда елегантно и изящно.Поставка за БИРА, ЧАШИ за вино - е Изработен от висококачествен материал, поставка за чаши здрав.ДОМАКИНСКИ поставка за чаши - Този дренажен поставка за чаши могат да се настанят чаши, лесен и практичен, осигурявайки ви добър опит в използването.ПРОСТОР за КАФЕ на STEINS - подходящ за клуб, бар, кухня, хол, офис и други места.ПОСТАВКА за ДИСПЛЕЯ на вашия плот - лесен и модерен дизайн, елегантен и практичен, чудесна декорация за дома.Пратката включва 1 x рафтове за съхранение Характеристики-направен е от железен материал, здрав и практичен, лесен за употреба. - Домакински поставка за източване на чаши, позволява бързо да се отцеди водата и спаси чаша сухи. - Размер : около 34,00 X16,00 X16,00 см. / 13,36 X6,29 X6,29 инча - Цвят : златист - Той има прост и модерен дизайн, елегантен и практичен, чудесна декорация за дома. - Подходящ за клуб, бар, кухня, хол, офис и други места. - Лесна и стилна форма, удобен и практичен дизайн, като път за създаване на добър продукт. - Материал : Стоманена поставка за показване на информация за стоките в масата, която може да се постави на масата, тя е малка и спестява място в къщата. поставка за сушене на чаши кафе на Този предмет представлява поставка за чаши за вода, направени от железен материал, солидна.Простор за бутилки удобна за използване и почистване и ви осигурява чистота и чистота в дома, а също така предпазва вашата чаша от падане.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини