• New
Адаптер Type C за свързване към USB 3.0 за пренос на данни и зареждане, USB-C, Кабел за зарядно устройство Тип C, с каишка и двойно зарядно кабел Type-C, за мобилни телефони и слу?

Адаптер Type C за свързване към USB 3.0 за пренос на данни и зареждане, USB-C, Кабел за зарядно устройство Тип C, с каишка и

Оценка на продукта:
BGN 4.19

Сума
В магазина

[Моля, обърнете внимание на Ограничаването] : Това е адаптер USB-C female-USB A male, предназначени за зареждане или пренос на данни, и той НЕ ще поддържа видео сигнал [Широко съвместим] : С помощта на този малък ключ, свързан към жилища на стандартния порт USB, вашите остарели устройство (зарядно устройство, захранване, компютъра) може да се превърне в платформа с поддръжка на USB-C / TYPE-C. Или можете лесно да свържете всяко периферно устройство, USB-C (кабел USB Type-C, USB флаш устройство Type-C, хъб USB Type-C), като се използва по-нов конектор USB-C. [Щепсела и да играе] : Нашият ключ с корпус от алуминиева сплав заема много малко място, което е много удобно за носене.Този адаптер осигурява скорост на трансфер на данни до 480 Mbit/между свързаните устройства, а също така поддържа изходна мощност до 2 Ампера за зареждане на вашите устройства.Насладете се на бързо и безопасно зареждане. [Гаранция] : Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля първо се свържете с нас и ние ще решим за вас в рамките на 24 часа. [Комплекта] : USB-адаптер X 1, plug TYPE-C към штекеру TYPE-C X 1, каишка X 1. [Моля, обърнете внимание на Ограничаването] : Това е адаптер USB-C female-USB A male, предназначени за зареждане или пренос на данни, и той НЕ ще поддържа видео сигнал. [Широко съвместим] : С помощта на този малък ключ, свързан към жилища на стандартния порт USB, вашите остарели устройство (зарядно устройство, захранване, компютъра) може да се превърне в платформа с поддръжка на USB-C / TYPE-C. Или можете лесно да свържете всяко периферно устройство, USB-C (кабел USB Type-C, USB флаш устройство Type-C, хъб USB Type-C), като се използва по-нов конектор USB-C. [Щепсела и да играе] : Нашият ключ с корпус от алуминиева сплав заема много малко място, което е много удобно за носене.Този адаптер осигурява скорост на трансфер на данни до 480 Mbit/между свързаните устройства, а също така поддържа изходна мощност до 2 Ампера за зареждане на вашите устройства.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини