• New
Пътен Държач за четки за грим, Силикон Държач за четки за грим, Преносим компютър и Стилен Силиконов Държач за четки За рисуване, Мек и Елегантен Пътен държач за чет?

Пътен Държач за четки за грим, Силикон Държач за четки за грим, Преносим компютър и Стилен Силиконов Държач за четки За рисуване,

Оценка на продукта:
BGN 11.30

Сума
В магазина

【Елегантен и стилен дизайн】 Силикон държач за четки за грим SCITURE съвременен и уникален дизайнВ този органайзер можете да съхранявате четките за грим, четка за мигли, моливи за вежди и много повече!. 【Преносим и подходящ за пътуване】 Този органайзер за четки за грим е чудесно за пътуване.Той е компактен и се побира в повечето чанти!Това е идеалният размер за вашите козметични принадлежности от първа необходимост и други инструменти в пътя!. 【Лекотата на използване и липсата на разливи】 Ние използваме дизайн на магнита вместо цип, за да можете лесно отваряне и затваряне на притежателя, така че да можете лесно да използвате четка вътре по всяко време и навсякъде, където пожелаете.Този органайзер за четки за грим е здрава и издържа грубо боравене с инструменти за грим по време на пътуване. 【Водоустойчив и лесно моющийся】 Нашия титуляр за козметични четки, изработени от висококачествени и екологично чист силикон, който е здрав, мек и напълно водоустойчив, което улеснява почистването!. 【Полезни съвети】 Размерът на продукта е 8,2 х 1,88", е предназначен за преносим употреба (подходящ за 2 големи четки за грим или 5-8 малки четки за грим).И, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно нашия продукт!. 【Елегантен и стилен дизайн】 Силикон държач за четки за грим SCITURE съвременен и уникален дизайн.В този органайзер можете да съхранявате четките за грим, четка за мигли, моливи за вежди и много повече!. 【Преносим и подходящ за пътуване】 Този органайзер за четки за грим е чудесно за пътуване.Той е компактен и се побира в повечето чанти!Това е идеалният размер за вашите козметични принадлежности от първа необходимост и други инструменти в пътя!. 【Лекотата на използване и липсата на разливи】 Ние използваме дизайн на магнита вместо цип, за да можете лесно отваряне и затваряне на притежателя, така че да можете лесно да използвате четка вътре по всяко време и навсякъде, където пожелаете.Този органайзер за четки за грим е здрава и издържа грубо боравене с инструменти за грим по време на пътуване. 【Водоустойчив и лесно моющийся】 Нашия титуляр за козметични четки, изработени от висококачествени и екологично чист силикон, който е здрав, мек и напълно водоустойчив, което улеснява почистването!. 【Полезни съвети】 Размерът на продукта е 8,2 х 1,88", е предназначен за преносим употреба (подходящ за 2 големи четки за грим или 5-8 малки четки за грим).

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини