• New
Abaodam 57 БР 2021 Бала Подпори Украсени Аксесоари Снимка Украшение Хартиени Декорации Декорация За Абитуриентски Партита Выпускная Фоторамка Подпори Выпускная Фотора?

Abaodam 57 БР 2021 Бала Подпори Украсени Аксесоари Снимка Украшение Хартиени Декорации Декорация За Абитуриентски Партита

Оценка на продукта:
BGN 12.60

Сума
В магазина

Рамка за бала : Изработени от висококачествена хартия материал, безопасно, vi, Подарък за писма с пристъпите на вечер : Уникален дизайн на форма може да се организира забавно выпускную партиНабор от подпори за фотобудки "Градушка".Фоторамка за партита : Дизайн, с различни форми, удобен за използване и по-очарователно за вашата фотография.Подпори за селфи на бала : те могат да приемат една забавна поза за снимане на празнично парти. Аксесоари за абитуриентски партита 2021 година : Ярки цветове създават щастлив атмосфера, правят всяко място красиво и уникално.Рамка за бала : Изработени от висококачествена хартия материал, безопасно, vi, Подарък за писма с пристъпите на вечер : Уникален дизайн на форма може да се организира забавно выпускную парти.Набор от подпори за фотобудки "Градушка".Фоторамка за партита : Дизайн, с различни форми, удобен за използване и по-очарователно за вашата фотография.Подпори за селфи на бала : те могат да приемат една забавна поза за снимане на празнично парти. Аксесоари за абитуриентски партита 2021 година : Ярки цветове създават щастлив атмосфера, правят всяко място красиво и уникално.Пратката включва 3 x рамки 54 x Реквизит за снимки, Характеристики -Забавен дизайн в стил подчертава елементи от дизайна на абитуриентски, като подпори красиви подпори за колежа. -Материал : хартия, дървена рамка за фотобудки Grad -Цвят : както е показано на фоторамке за бала - С пристъпите на дизайн и фина обработка, идеално се съчетава с тематичен подпори за абитуриентски партита. - Тези забавни детайли за фотобудки за партита са направени от хартия и дърво, подпори за бала. - Те могат да приемат една забавна поза за снимане на празнично парти Graduation Party favor. -Размер : 68,00 X48,00 X0,10 см /26,72 X18,86 X0 бала аксесоар. - Подпори за фотобудки има различни модели, като ви предоставя множество възможности аксесоари за партита.Информация за стоки, Аксесоари за партита Насладете се на забавна игра със забавна подпори за снимки.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини