• New
Поставка за Самобръсначки LYPOCS, Държач за Ножче, Водоустойчив Държач за Ножче, Държач за Ножче с Вендузата, Държач за Ножче за Душата, Търтей, Самозалепващи Бръснач, ?

Поставка за Самобръсначки LYPOCS, Държач за Ножче, Водоустойчив Държач за Ножче, Държач за Ножче с Вендузата, Държач за Ножче

Оценка на продукта:
BGN 49.92

Сума
В магазина

【Висококачествени материали】 : Държач за ножче изработен от ABS-пластмаса, който може да се използва в продължение на дълго времеДъговидна конструкция, нескользящая и защищающая от порязване, предпазва от наранявания при работа. 【Спестяване на пространство】 : Ръководство за употреба за самобръсначки удобен за съхранение и пести място, дръж самобръсначката след употреба, дръжте го далеч от застояла вода на масата и я проветриться и высушиться.Дръжте вашата самобръсначка чиста и освежена. 【Дизайн голям нещастници】 : Дизайн нещастници без перфорация, не вреди на стената, лесно се отстранява.Лесно демонтаж и почистване, както и ако желаете, можете да залепите на стената на банята, което е удобно, красиво и спестява място. 【Лесна инсталация 】 : Не е необходимо пробиване на отвори или да се използват други инструменти, просто прижимайте издънка на повърхността, докато те не са здраво закрепени на стената, моля, дръжте повърхност и нещастници чисти и сухи, преди да инсталирате. 【Подходящи повърхността на стената, за да инсталирате】 : Нещастници могат здраво приклеиваться към гладки и чисти повърхности, по-гладка плочки, стъклени повърхности, огледала в банята и т. Наименование на продукта : Ръководство за употреба за самобръсначки Материал изделия : ABS-пластмаса, Цвят на продукта : сив Размер на продукта : 55,2 мм * 40 мм, а разстоянието между куки : 14.7 mm Характеристики на продукта : Държач за ножче изработен от ABS-пластмаса, който е траен, водоустойчив и влагостойким, а също и спестява място.Дизайн с голям вендузата, плочки и стъкло не се поддават на пробиване, са лесни за инсталиране, за многократна употреба, могат да адсорбироваться на стената на банята е по желание, удобни и красиви.Това решава проблема за съхраняване на бръснач и е добър помощник в живота си.Опаковка на продукта : 1 бр. * държач за ножче (в комплекта са включени само държач за ножче, и други стоки на снимката не са включени) Полезни съвети : 1. Поради различни ръчни измервания могат да бъдат някои грешки, моля, обърнете се към самия продукт.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини