• New
Герой NEVAY Аниме Demon Slayer - Стикер На вратата на колата - Автомобилни Стикери Аниме Винилови Етикети На рамо кола Auto Vinyl стикер Арт (Цвят: D, размер: правилна)

Герой NEVAY Аниме Demon Slayer - Стикер На вратата на колата - Автомобилни Стикери Аниме Винилови Етикети На рамо кола Auto

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

? Защо трябва: Етикети не само предпазват боята на вашия автомобил от износване, но и са чудесен начин за покриване на съществуващите ожулвания и драскотини ? Екологично чисти и здрави автомобилни стикери и отличителни знаци: произведени от висококачествен винил стикер за автомобил, водоустойчив свалящ се и водоустойчива автоматично етикети, достатъчно здрава, за да дългогодишен използване на закрито или на открито!. ? Лесна инсталация и премахване: Лесно да се премахват, е лесен за инсталиране и има силни адгезивными свойства. и няма да навреди на боята по време или след инсталацията, професионални външни автомобилни стикери от PVC. ? Подарък: интересни етикети също може да ви донесе щастието, в която ще имате нужда в живота, се отървете от излишни неприятности.Това винаги зашеметяващо уникални идеи за подаръци за хората.Можете да го дари своите приятели и семейството си. ? Етикети се придържат почти всички плоски повърхности!Просто почистете и залепете, украсете : дейности, камион, кемпер, Стени, лодка, хладилник просто върха на всяка равна гладка, чиста повърхност!.Аниме Стикери За Кола /Стикер за автомобил/ Стикер На вратата на колата - ВИЕ го ЗАСЛУЖАВАТЕ! ◆ Водоустойчив, свалящ се и здрав стикер на страничните ивици за купето на автомобила с иновативен дизайн, прави колата по-атрактивни и весели! ◆ универсални стикери за автомобили, подходящи за всякакви автомобили, микробуси, ванове, камиони, джипове, таксита, лодки и т. ◆ може да се домашни декоративни стикери, можете да ги залепите своята врата, прозорец, огледало, маса, гардероб! ◆ може да бъде залепен и е лесно да се прилага върху всякаква равна и чиста повърхност и ще продължи дълги години.Придайте на своя автомобил индивидуален външен вид, и това е най-добрият подарък за любителите на автомобили Име на продукта : Аниме стикер на колата Материал на продукта : PVC фолио, за да промените цвета / винил Особености : Водоустойчив, солнцезащитная, непенящаяся Фигура : Карикатура аниме Използване на продукта : лични предпочитания, подаръци, гурме анимационни аксесоари Приложение : Модел седани и джипове, Обикновена опаковка : 1 * Аниме стикер за автомобил 1 * Инструмент за поставяне ★ Начин на инсталиране : 1.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини