• New
Lemical Тенис на По-Титуляр на файлове 13 Преливащи Джобове Преносима Папка За файлове с Формат А4, Органайзер За Файлове Самостоячий Акордеон Кутия За Съхранение на До?

Lemical Тенис на По-Титуляр на файлове 13 Преливащи Джобове Преносима Папка За файлове с Формат А4, Органайзер

Оценка на продукта:
BGN 6.89

Сума
В магазина

[Висококачествена пластмаса] ? е Изработен от висококачествен екологично чист полипропилен материал е водоустойчив, има добра гъвкавост, него не е лесно да се съборят или да се деформира, ще запази вашите файлове в добро състояниеКрасив външен вид, разнообразие от цветове за избор, художествен стил, както и произведение на изкуството в ръцете си, то ще ви хареса. [13 Файлове за разширяване на джоба] ? Чудесен метод на подреждане и архивиране на файлове, особено при ограничено пространство за съхранение.Можете да използвате удължител за съхранение на работния плот в съответствие с елементи, които трябва да се поддържат.Можете да настроите всеки един файл, ако е необходимо. [Самонесущая полк] ?Както и срок за файлове на масата, по-титуляр на файлове може да се стабилно, за да поставите на масата, те се управляват лесно, удобно поставите или премахнете файлове.От двете страни има дръжки за лесно преместване.Много подходящ за употреба в офиси, училища, домове и на други места.Можете също така да подреждане на документи, ваучери, карти и купони. [Многофункционалност] ? В разширеното кутия за файлове може да съхраняване на различни файлове, като документи, разписки, сметки, режийни, визитни картички, купони и т., Подходящ за дома, офиса, училище и пътуване, което прави вашата работа по-лесно и по-приятно.Това трябва да бъде уникален подарък за семейството, децата и приятелите си. [Бърз достъп до файла] ? За разлика от правоъгълна продълговата притежателите на файлове, органайзер за документи Lemical формат А4 е веерообразную форма, което улеснява намирането на желаната информация и нейното извличане.Разширяване на папки с файлове, можете да получите решение за сортиране и подреждане на вашите файлове и документи.Това е идеално, независимо от това дали работите, дали сте у дома, в училище или в офиса.Организиран от десктопа ви прави продуктивни и по-малко стресиращо.Пластмаса, полипропиленови материали, отнасящи се до околната среда, материалът е по-твърд, лесно записваем или считываемый файлове.

Основни свойства

Избор на купувачи

Спортни Шорти Дамски къси Панталони С Висока Талия, Подтягивающие Бедрата, Сжимающие Шорти за задните части, Разтеглив Ежедневието

BGN 1.33

100% Полиестер 【Повод】 : Струящиеся шорти за бягане са идеални за спорт, фитнес зала, йога, фитнес, тренир�

Новини