• New
Табела на Неприкосновеността на личния живот, 1 Комплект от 4 табелки Не безпокойте, Добре дошли, Извън офиса, събрание, Табела на вратата на Неприкосновеността на л?

Табела на Неприкосновеността на личния живот, 1 Комплект от 4 табелки Не безпокойте, Добре дошли, Извън офиса,

Оценка на продукта:
BGN 4.26

Сума
В магазина

✔ Табела "Не ме безпокойте" : идеален за конферентни зали, офис или друго помещение, където е необходимо уединениеТози знак е снабден с трайни двустранно лепило и 4 малки магнити отзад, лесни за инсталиране и не оставя следи при извършването, обслужващи бутон за превключване улеснява превключване. ✔Офис указателни табели за врати : диаметър 4 инча, материалът се състои от 4 слоя акрил, който е силен и издръжлив, в горния слой прилага стрелка, много ясни букви, с удебелен шрифт, фон от друг цвят позволява лесно да се различи им от разстояние. ✔Табела "Не ме безпокойте" на вратата на закачалка : лесно се превключва между "НЕ безпокойте", "ДОБРЕ дошли", "СРЕЩА" и "ИЗВЪН ОФИСА", но на статута ще остане същата, ако не го промените ръчно, защото вътре табелки има малки магнити, които държат статус на място. ✔ Симпатична табелка "Не ме безпокойте" : пакет малки магнити и здрав двупосочен лепило.можете да изберете свой собствен начин на монтаж.Помага да кажа точното състояние на вашия офис.лесна инсталация и липса на остатъци при оттеглянето. ✔ Когато това е да използвате : Знак за поверителност офис знак, показващ, свободни стаи, или са заети, може да се използва при директорите на училища, в офиса съветник, можете да окачите на врата или стена като декорация, са добър инструмент, за да се използва.Този сладък знак за поверителност ви дава 4 възможности : "НЕ безпокойте", "ДОБРЕ дошли", "СЪБРАНИЕ" и "ИЗВЪН офиса". много е лесно да превключвате между тези 4 статусами.Какво означава "НЕ ме БЕЗПОКОЙТЕ" : когато сте в офиса и не искате да ви се някой да се труди.ДОБРЕ ДОШЛИ : когато сте в офиса и нямате нищо против да ви прерывали.ИЗВЪН ОФИСА : когато не сте в офиса.НА СЪБРАНИЕТО : когато в офиса се провежда заседание.Материал : акрил Количество : 1 опаковка Цвят : многоцветен Размер : диаметър 4 инча х дебелина 0,4 инча Доживотна гаранция : Ако не сте доволни от нашия продукт, ние ще възстановим 100% от стойността на вашата покупка. идеален за домашна и офис употреба, така и за професионално бизнес.

Основни свойства

Избор на купувачи

Листове с други думи, за съставяне на дървена Знак, Платно, Плат за многократна употреба, Добре Дошли, Гори Селска къща, Вдъхновяващо,

BGN 4.76

Шаблони за означения : Вие ще получите 20 броя декоративни многократно шаблон, малки и големи размери за �

Новини