• New
Винт терминал SinLoon RJ-45, Ъгъл на наклон 90 градуса Нагоре Съединители RJ-45 е свързан с 8-контактен Винт клеммной nuts за Удължител Ethernet ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ Цифрови DVR Мрежов А?

Винт терминал SinLoon RJ-45, Ъгъл на наклон 90 градуса Нагоре Съединители RJ-45 е свързан с 8-контактен Винт клеммной nuts

Оценка на продукта:
BGN 3.60

Сума
В магазина

【Ъгъл на наклон нагоре на 90 градуса 】 по-добре Може да се използва в тесни пространства, плътно прилепнала към вашето устройство, предпазва от огъване на кабела и увеличава продължителността на живот 【Вита клемма RJ-45】Конектор RJ-45 към 8-номера за контакт адаптер винтови клеми включен в съответствие със стандарта EIA /TIA 568 B за структурно окабеляване. 【По-стабилни】 конектори RJ-45 модулен щепсел с метален капак.Компактен дизайн и надеждна връзка.Използвайте този съединител RJ45 за защита на мрежовия порт на устройството. може да осигури надеждно и не подверженное корозия съединение, ефективно избягвайки външни електромагнитни смущения, с висока стабилност и надеждност на сигнала. 【Не се изисква спойка】, 8-пинов конектор RJ-45.Лесен за използване, за да бъдат откъснати от UTP кабел се изисква само отвертка (включени в комплекта) и устройство за източване на проводници, което спестява време и усилия монтажници. 【Широко приложение】 Клеммный конектор RJ45 с 8p8c на 8-пинов болт винтового тип, чудесно за разделяне на двойки на кабел UTP, за UTP кабел Cat5, Cat6 и Cat7.Използвайте с балунами, които имат видеопорты RJ-45. 【Ъгъл на наклон нагоре на 90 градуса 】 по-добре Може да се използва в тесни пространства, плътно прилепнала към вашето устройство, предпазва от огъване на кабела и увеличава продължителността на живот. 【Вита клемма RJ-45】Конектор RJ-45 към 8-номера за контакт адаптер винтови клеми включен в съответствие със стандарта EIA /TIA 568 B за структурно окабеляване. 【По-стабилни】 конектори RJ-45 модулен щепсел с метален капак.Компактен дизайн и надеждна връзка.Използвайте този съединител RJ45 за защита на мрежовия порт на устройството. може да осигури надеждно и не подверженное корозия съединение, ефективно избягвайки външни електромагнитни смущения, с висока стабилност и надеждност на сигнала. 【Не се изисква спойка】, 8-пинов конектор RJ-45.Лесен за използване, за да бъдат откъснати от UTP кабел се изисква само отвертка (включени в комплекта) и устройство за източване на проводници, което спестява време и усилия монтажници.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини