• New
Дрешник XZGDEN, Пробна С Подвижни Завеси, Свалящ Съблекалня в Магазин за Дрехи, Проста Шатра за личния живот на Открито, Неръждаема Стомана, Временна Съблекалня от Плъ?

Дрешник XZGDEN, Пробна С Подвижни Завеси, Свалящ Съблекалня в Магазин за Дрехи, Проста Шатра за личния живот на Открито,

Оценка на продукта:
BGN 8.88

Сума
В магазина

[Голямо пространство] В него могат да се настанят 3-4 човека изправено положение, и може удобно да се разтягат по време на употребаВградена закачалка за дрехи осигурява развешивание дрехи, едновременно увеличаване на устойчивостта на примерочной като цяло. [Многофункционалност] се Използва в офиси, търговски центрове, улични роуд-шоу, партита край басейна и на други места, където се изисква защита на неприкосновеността на личния живот.Можете да го прекъснете и да се съхранява, когато не се използва. [Тръба от неръждаема стомана] Цялата пробната е направена от тръба от неръждаема стомана, която не ръждясва, се отличава с висока твърдост, стабилна структура, при продължителна употреба изглежда като нов и издържа на големи натоварвания. [Затеняющая кърпа] Добра покривка, умерена дебелина, удобни и дишащи, със силно оцветяване.Това е перфектният избор за временна защита на личния живот на открито и закрито. [Едно парче инженеринг пластмасова кука]Той изключва възможността за унищожаване на традиционните плъзгаща топчета, намалява триенето, се отличава с висока твърдост и може да бъде разглобена.Здрав и не деформират. ???????????? Характеристика : -Тръба от неръждаема стомана, стабилна структура.-Затеняющая тъкан с добра драпировкой.-Кука, висока твърдост, липса на деформации.Лесно е запознат.-Висока носеща способност.-Дизайн, голямо пространство, удобна стречинг.-Не е горе на върха. спецификация : -Размер на : 85*85*200,100*100*200- Диаметър на тръбата : 25 мм-Предлага в няколко цвята : A black, B зелен, C кафе, D лилаво, E бежово, F златен, G розово, H сребрист Забележка : -Моля се допуска грешки в 1-2 см, това не е проблем за качество.-Поради различни монитори цвят малко по-различно, моля, обърнете се към самия продукт.-Опаковка на продукта не включва изложени чанти и дрехи, сервизно обслужване : -Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, нашият екип ще ви отговори в рамките на 24 часа.???????????? Отзиви на купувачи за нашите продукти : Отличен кабина за преобличане за фотосесии, съблекалня на басейна!Здрава тъкан, през която нищо не се вижда!Супер здрав и добре изградена, с много добро качество!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини