• New
Преносим CD-плейър BOJIDAR Discman с вградена батерия Идеален авто CD плейър и защитни очила, блокиране на синя светлина, да се намали напрежението на очите и умора.

Преносим CD-плейър BOJIDAR Discman с вградена батерия Идеален авто CD плейър и защитни очила, блокиране на синя светлина,

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

✅ ДРУГА СЛУШАНЕ С + Е ПОДХОДЯЩ ЗА АВТОМОБИЛИBOJIDAR Discman е разработен, за да ви осигури максимално приятно слушане.Тъй като cd-та осигуряват качество на звука без загуба, впечатления никога няма да бъдат пълни, без добро комплекта слушалки.Включили сме втулки на BOJIDAR Fusion (продадени над 1 милион устройства), за да можете да слушате любимите си албуми с най-добро качество на звука дома или в движение. ✅ ЗАЩИТА ОТ ПАС / УДАР : кой се нуждае от отпуски и прекъсване, докато слушате любимата си музика?Ние сме сигурни, че не!BOJIDAR Discman е снабден с чип за защита от удар, който осигурява непрекъснато възпроизвеждане чрез предварително сваляне на музика в продължение на 100 секунди.Това ще попречи на всяко увреждане на вашите дискове или cd плеъра по време на използване в движение, пътуват по работа, спорт и т. Насладете се на любимите си занимания, по време на слушане на вашите cd дискове без пропуски или прекъсване!. ✅ ВИСОКО КАЧЕСТВО.Нашите очила филтрират 86% синя светлина (400 нм), който е много по-висока от средната за промишлеността (60%).Лещи, разработени по немска технология.Те също така ще ви предпази от вредните ултравиолетови лъчи.Рамката е изработена от материал TR90, който е много здрав и лек.Очила тежи само 23 г, едва ли ще забележите, че те на вас. ✅ АНТИ-УМОРА + АНТИ-ГЛАВОБОЛИЕ + СТАНЕТЕ ПО-ПРОДУКТИВНИ.Някой от вас, след като прекара няколко часа пред екрана, умориха очите, може би те изглеждаха малко сухи, или имате започва да боли глава?Сини блокери на BOJIDAR Protect решат този проблем, очите отдохнут, вие ще бъдете по-внимателни.Ако играете на видеоигри, това ще ви позволи да играете с максимална производителност. ✅ ДРУГА СЛУШАНЕ С + Е ПОДХОДЯЩ ЗА АВТОМОБИЛИ.BOJIDAR Discman е разработен, за да ви осигури максимално приятно слушане.Тъй като cd-та осигуряват качество на звука без загуба, впечатления никога няма да бъдат пълни, без добро комплекта слушалки.Включили сме втулки на BOJIDAR Fusion (продадени над 1 милион устройства), за да можете да слушате любимите си албуми с най-добро качество на звука дома или в движение. ✅ ЗАЩИТА ОТ ПАС / УДАР : кой се нуждае от отпуски и прекъсване, докато слушате любимата си музика?Ние сме сигурни, че не!BOJIDAR Discman е снабден с чип за защита от удар, който осигурява непрекъснато възпроизвеждане чрез предварително сваляне на музика в продължение на 100 секунди.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини