• New
Африкански Животни Калъфи за предпазен Калъф за автомобилния предпазен Колан на Супер Меки Калъфи за обезопасителен Колан за Възрастни, Детско столче за Кола, Лен?

Африкански Животни Калъфи за предпазен Калъф за автомобилния предпазен Колан на Супер Меки Калъфи за обезопасителен

Оценка на продукта:
BGN 5.06

Сума
В магазина

【Комплект от 2 теми Също са отлични за чанти за фотоапарати, раници, спортни чанти, чанти за голф, чанти, багаж и т Използвайте като подплечника, за да намали натиска върху рамото си. 【Идеален подарък за всички】 : Фини калъфи за автомобилни предпазни колани са с уникален принтом, са на разположение разнообразни модели, идеални като идеалния подарък за Коледа, Деня на благодарността, нова година, рожден ден, празник, подарък за душата на детето, за вашето семейство или приятели.Може да се използва като уникална украса на автомобили. 【Комплект от 2 теми Също са отлични за чанти за фотоапарати, раници, спортни чанти, чанти за голф, чанти, багаж и т. Използвайте като подплечника, за да намали натиска върху рамото си. 【Идеален подарък за всички】 : Фини калъфи за автомобилни предпазни колани са с уникален принтом, са на разположение разнообразни модели, идеални като идеалния подарък за Коледа, Деня на благодарността, нова година, рожден ден, празник, подарък за душата на детето, за вашето семейство или приятели.Може да се използва като уникална украса на автомобили.Защо да изберете калъф за колан за безопасност Sinestour?Прост и стилен дизайн, едновременно практични и красиви, идеални за всички. 【СПЕЦИФИКАЦИЯ】 РАЗМЕР : 10 * 7,7 инча МАТЕРИАЛ : 100% полиестер (фланела + кука и контур) на Помещение и включва : 2 * Калъф за колан за сигурност на Печат : едностранно печат (фиксиран черен цвят отзад) 【Характеристики】 1. Универсален размер : 10 * 7,7 инча. Универсален размер подходящ за всички видове и марки автомобилни предпазни колани. Меки и удобни : Изработен е от мека кърпа, мека и приятна за кожата и удобно, ефективно предотвратява триенето на предпазен колан на автомобила, ожулвания и кожни раздразнения. ПУХКАВ И дебел : средният слой се състои от вата, което прави заговор за предпазните колани на автомобила по-пухкави и дебели, което ви гарантира допълнителни омекотяване и комфорт. Кука И контур : Уникален дизайн куката и панти осигурява бърз монтаж и лесна регулировка широк, лесен за инсталиране и отстраняване, подходящ е за всички видове автомобили.

Основни свойства

Избор на купувачи

36 Бр. Дантелено Колие от Прозрачни мъниста от смола, Окачване Смесени Цветя, Сушени Цветя, Окачване от смолата на Дърво, Мъниста-Шармы,

BGN 3.33

Пратката включва в себе си : вие ще получите 36 броя прозрачни мъниста от изсушената смола цвете дърво в р

Новини