• New
HESNDzdc Туризъм Легло Масажна Маса Преносим 2-Секционни Сгъваем диван-легло Easy Салон за Красота Татуировка-Терапия Дървена Дограма с Ширина 70 см.- Черен (Бял цвят)

HESNDzdc Туризъм Легло Масажна Маса Преносим 2-Секционни Сгъваем диван-легло Easy Салон за Красота Татуировка-Терапия Дървена

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

Надеждни дървени ламели са предназначени за подкрепа на вашия матрак от латекс, пяна с памет ефект или пружинен матрак без коробчатой система ❤ Квадратен дизайн съответства на извивката на главата и ви позволява да е по-удобно да се наведе. ❤Всеки масажна маса има дупка за мивката на лицето, което се определя в съответствие с размера на обичайните лице, подходящи за лична дишане. ❤висококачествена кожа PVC обтягивает на повърхността легла, както и 5-см морска повърхност е мека и удобна. ❤Един кабел от стоманена тел, изработени от автомобилна спирачна тел, прави прозорец е по-устойчив.Надеждни дървени ламели са предназначени за подкрепа на вашия матрак от латекс, пяна с памет ефект или пружинен матрак без коробчатой система. ❤ Квадратен дизайн съответства на извивката на главата и ви позволява да е по-удобно да се наведе. ❤Всеки масажна маса има дупка за мивката на лицето, което се определя в съответствие с размера на обичайните лице, подходящи за лична дишане. ❤висококачествена кожа PVC обтягивает на повърхността легла, както и 5-см морска повърхност е мека и удобна. ❤Един кабел от стоманена тел, изработени от автомобилна спирачна тел, прави прозорец е по-устойчив.5 Материал : висококачествена и екологично чиста кожа от PVC /дървени крака Аксесоари : Стандартно отдушник / удобен облегалката за глава.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини