• New
Alarm.com Камера за видеодомофон с Wi-Fi high definition Skybell VDB-770-S (сребро), в комплект с 4-инчов стикер с предупреждение за сигурност. Не е съвместима с приложението Skybell. Изисква ?

Alarm.com Камера за видеодомофон с Wi-Fi high definition Skybell VDB-770-S (сребро), в комплект с 4-инчов стикер с предупреждение

Оценка на продукта:
BGN 79.60

Сума
В магазина

Изисква месечно платена сметка Alarmcom - единствено за използването на приложение Alarmcom (изисква се абонамент), Моля, обърнете се за помощ в местната професионална фирма за сот Видео с висока резолюция 1080 P с инфрачервено нощно виждане.Запишете всяко видео, за да можете да свалите или да гледате на тях по всяко време.Внимавайте за своята входната врата по всяко време, чрез провеждане на видео от приложението. вижте събития от деня, докато сте били, включително пропуснати посетители, отговори на видео разговори и сигнали за движение.Отличеният с награда елегантен дизайн, който осигурява цялостна производителност. 2-лентов звук за пълноценния разговор чрез звънец.Няколко души може да получава сигнали, за да отвори вратата, и може да имате няколко устройства от всеки акаунт.Свързване към Wi-Fi b / g / n, 2,4 и 5 Ghz.Комбинирайте с други продукти, които можете да добавите в alarmcom.Отпирайте врати, обръщай светлина, включвайте и изключвайте системата за сигурност и регулирайте температурата на околната среда - всичко това с помощта на приложения alarmcom. здрав, защитени от атмосферни влияния и от неоторизиран достъп.Подобрена видеоаналитика за откриване на движение и хора.Предупреждава ви– дори ако посетителят кликне върху бутона, като същевременно осигуряват допълнителна сигурност.Направете снимка на вашия посетител с натискането на един бутон.Интелигентен видео домофон, който ви дава възможност да видите, чуете и разговор с посетител на вашата врата, независимо от това, дали сте у дома, на работа или в движение.Той осигурява превъзходна защита, която можете да се доверите, за да запазите дома си в безопасност.Сигурността на дома е по-лесно просто!Винаги знай, които са на твоята врата.Отличеният с награди дизайн, осигуряващ напълно функционална работа, предназначен за подмяна на повечето стенни входовете на разговори.Той е защитен от атмосферни влияния и от неоторизиран достъп.Комплектът включва 4-инчов стикер, защитен с авторски права, с надпис "Внимание : помещенията са защитени.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини