• New
Подмяна на джойстик GuliKit Switch Joycon, [Без плаващите] Джойстик с ефект на Хол за ключ /Превключвател OLED /превключвател Lite, Контролер Joycon за ляво / дясно ключ с набор от инс?

Подмяна на джойстик GuliKit Switch Joycon, [Без плаващите] Джойстик с ефект на Хол за ключ /Превключвател OLED /превключвател

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

[Не дрейфить] По-чувствителен джойстик с докосване на ефект на Хол Guli Kit, която принципно решава проблема отклонение на джойстика ALPS Стик за превключване Guli Kit също така може да реши проблема с износени, неуправляеми и нечувствительного на аналогов джойстик. [Повече пестене на енергия и за по-дълъг живот] Подмяна на джойстик Guli Kit joycon има патентована технология с ниско потребление на енергия, мощност на 50% по-ниска от тази на оригиналния джойстик от въглеродна на филма, повече икономия на енергия, можете да увеличите времето за игра. [Оригинални джойстика с ефект на Хол Guli Kit] Джойстик с датчик на Хол Gulikit, изработени специално за Switch 2017, Switch OLED Модел 2021 Joycon, Switch Lite, подходящи за лявото или дясното контролер joycon. [Висококачествени материали] аналогов Стик за превключване Guli Kit е изработен от висококачествен метал и пластмаса, здрав и издръжлив, който може напълно да замени старите или счупени пръчки.Всички инструменти за ремонт премине професионална проверка на качеството, за да се гарантира безупречно качество. [Пълен комплект за ремонт на Joycon] пакет Съдържание : 4 х сменяеми джойстик за Joycon, 36 х сменяеми перки, 2 х магнитна отвертка, 1 х пинсети, 1 х триъгълна на плешката (монтировочные инструменти), 1 х четка за почистване, 4 х черна стикер, 4 х капачки за джойстик.Подмяна на джойстик Joycon.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини