• New
Автоматично кошче за Боклук, Пластмасова Кофа за Боклук без Докосване на сензора 3,7 Литра / 14 л, Кошче за Отпадъци за Баня, Кухня, Офис (Син)

Автоматично кошче за Боклук, Пластмасова Кофа за Боклук без Докосване на сензора 3,7 Литра / 14 л, Кошче за Отпадъци за Баня,

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

?【Бърза реакция】 Благодарение на усовершенствованному сензора за движение, това е кофата за боклук реагира в рамките на 0,3 секунди, за да се избегне неправилно докосване, преминаване покрай деца или домашни любимци, с добра герметичностью, демпфиране на въздуха за намаляване на миризмата ?【3 начина за отваряне на】 Интелигентен инфрачервен сензор, сензор за удар, отваряне на един ключ. Режим на многократно отваряне на капачки за 0,3 секунди за различни сценарии.По-удобно за потребителя разстояние на четене 0,4 инча елиминира необходимостта от клякам и изхвърляне на боклука. ?【Дълъг живот】 Благодарение на използването на екологично чисти технологии, може да се използва в продължение на 3 месеца общо с 2 батерии тип AAA (не са включени в комплекта).Вграден водонепроницаемое пръстен ви позволява удобно да се носят в кошчето за боклук в торба за боклук и предотвратява теч на вода, поради повреда на електронния чип. ?【Тихо отваряне и затваряне на】Той притежава добри характеристики на запечатване, за затихване на въздуха, а отваряне и затваряне на ауспуха в спалнята и кабинета няма да се отрази на ежедневния отдих. ?【Безусловно обещание】 Си 100% гарантирано удовлетворение и утвърдена от обещанието на производителя да предостави пълен набор от услуги, включително резервни части и специализирана поддръжка на клиенти.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини