• New
Метален шкаф за съхранение на GEDELITE с 2 Врати с ключалка, Стоманен шкаф с 4 Регулируеми рафтове и 2 Врати, Голям Стоманен шкаф с височина 71 инча за дом, офис, Гараж, скла?

Метален шкаф за съхранение на GEDELITE с 2 Врати с ключалка, Стоманен шкаф с 4 Регулируеми рафтове и 2 Врати, Голям Стоманен

Оценка на продукта:
BGN 14.47

Сума
В магазина

Стомана, метал ☀【Практичен дизайн】 : Метални шкафове за съхранение оборудвани с 4 регулируеми рафтове и 2 бутони, което гарантира максимална приспособимост и удобство за всички ваши нужди за съхранение и организация. 【【Материал премиум-клас】 : Висок метален шкаф с врати и рафтове, изработени от висококачествена стомана.Всяка от рафтовете в този шкаф побира до 120 килограма.Благодарение на трайно метална рамка тези рафтове стабилизиране на съдържанието си и да го защитават. ☀【Многократно използване на】 : Повърхността на тези метални шкафове покрит с електростатично прахово покритие, то не е обект на корозия и не съдържа влага.Можете спокойно да го използвате в офиса, в пералното помещение, гараж, килера, кухня, пералня. 【Високо ниво на сигурност】 : Нашият запирающийся метален шкаф оборудван с ключалка и 2-хлътва заключваща система за сигурност, това може най-добре да защитите вашите файлове. предлага се с два ключа, които могат да бъдат използвани съсобственици или като резервен набор в случай на загуба / неправилно поставяне. ☀【Характеристики размери】 : Този запирающийся гаражно багажник идва с цялото оборудване и необходимите инструменти, а също така ние предлагаме стъпка по стъпка инструкции за монтаж за опростяване на настройката.Размери : 70,8 "В x 31,5"W x 15,74" Г. Конструкция на регулируеми прегради шкафчето.Изработен от висококачествен метал. увеличете пространството за съхранение.Пазете ценните си вещи в безопасност.Следете за подробности и качество.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини