• New
Чувствителен Лепило За удължаване на мигли 5 мл и Извити L-Образни Пинцети Стейси Lash STL-14 / Време за съхнене на 5-6 секунди / Черно лепило / Точност на инструмента от Нер?

Чувствителен Лепило За удължаване на мигли 5 мл и Извити L-Образни Пинцети Стейси Lash STL-14 / Време за съхнене

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

✅ Ниско ниво на изпарение — сверхлегкая формула лепило за удължаване на мигли sensitive намалява потенциалното въздействие върху клиенти с алергииТой е специално разработен, за да сведе до минимум вероятността от дразнене, алергии, перегара или мирис.Това е лепило, които не съдържат латекс.Само за салони за изграждане на миглите.Никога не използвайте този продукт за себе си с отделни миглите, греди или ивици. ✅ Време за съхнене и максималното време на задържане — му липсва преди 4-5 седмици, което е добро времето на задържане за лепило за чувствителни очи.Стейси Lash Sensitive ще помогне на вашите клиенти да се насладите натрупване на миглите, без алергии.Време на съхнене е около 5-6 секунди.По-дълго време на изсушаване осигурява по-голям комфорт при работа с лепило.Това също е добър избор за начинаещи козметика, които правят първите си стъпки в повишаването на миглите. ✅ ОТ КЛАСИЧЕСКИ До МЕГА СЪРАУНД - пинсети за удължаване на мигли, подходящи както за класически, така и за съраунд удължаване на миглите (2 D, 3 D, 6 D, Холивуд), за да са наистина взискателни майстори за изграждане на миглите. ✅ УДОБЕН и първокласен - е Изработен от неръждаема стомана не причинява корозия, не бликует и кислотостойкий, много издръжлив.Тези професионални пинцети за удължаване на мигли, покрити с антимагнитным и нескользящим материал.Лесно се използва и стерилизуется. ✅ ОСТЪР и НАДЕЖДЕН - тези извити пинцети ще ви помогнат да поставят наращенные косата плавно затваряне всякаква дебелина, дори ако тя е само на 0.

Основни свойства

Избор на купувачи

Електрическа Опесъчаване Машина за Пробиване, Опесъчаване Машина за Пробиване Благородна Стомана Силна Твърдост Безшумен Шлифовъчни

BGN 13.72

ВИСОКА концентричность : Тази опесъчаване машина премина еднократен процес на формоване, че също така о

Новини