• New
Поставка за растенията DOITOOL Тавана кука от неръждаема стомана Хастар: 5 бр. шарнирно окачване закачалка с 10 винтове и 10 расширительными тръби Тампон Проушина Скоба ?

Поставка за растенията DOITOOL Тавана кука от неръждаема стомана Хастар: 5 бр. шарнирно окачване закачалка с 10 винтове и 10

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

5шт Таванна плоча от неръждаема Стомана, кука, накладки, куки за очите, Скоба, пръстен, куки за плочиДобра производителност, превъзходна, устойчив на корозия, практичен, лесно деформируемая и надеждна.С расширительными тръби и винтове по-удобен за използване и издържа на удари торби с пясък, первази и т., е Изработен от материал от неръждаема стомана, фино произведена, не се напуква, отличава се с отлична издръжливост и практичност.Деликатна полиране, гладка повърхност, без чеп, приятно усещане в ръката, подходящ за закачане на различни предмети към тавана.Описание търсите професионални и достъпни куки за закрепване на тавана?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Нашите професионални куки за стенен монтаж, трябва да отговарят на вашите нужди. един от най-добрите варианти.Подходящ за кухни, бани, тераси, хол, офис и т., Подходящ за закачане на хамаци, вентилатори, лампи и т. Характеристики - Цвят : сребрист.- Материал : Неръждаема стомана.- Изработен е от материал от неръждаема стомана, фино произведена, не се напуква, има отлична издръжливост и практичност.- Деликатна полиране, гладка повърхност, без чеп, приятно усещане в ръката, подходящ за закачане на различни предмети към тавана.- Куката е лесен за инсталиране и използване, което носи много удобство в ежедневието.- Добра производителност, отлична, устойчив на корозия, практичен, лесно деформируемая и здрав.- С расширительными тръби и гайки, по-удобен за използване и издържа на удари торби с пясък, первази и т. - Цвят : сребрист. 6 X2 виж Предпоставка включва 5 х куки, 10 х винта, 10 х терморегулиращи тръби.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини