• New
TWDYC 106 Езици T11 Умен Гласов Преводач Многоезична реч в реално време, Интерактивни Автономен Преводач Бизнес пътувания (Цвят: черен)

TWDYC 106 Езици T11 Умен Гласов Преводач Многоезична реч в реално време, Интерактивни Автономен Преводач Бизнес пътувания

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

Материал на средно рамки от пластмаса + с алуминиеви, кръгли вид, удобен за хващане, здрав и издръжлив, както и по-престижно атмосфераФункция за гласов помощник с изкуствен интелект, вашия персонален интелигентен робот предоставя богати и практични интелигентни гласови услуги, като времето, времето, енциклопедия на пътуване и т. Помислете за това, което искаш, и да разберете, че вие трябва.Превод снимки : Стандартна камера с висока разделителна способност на 5 милиона, професионална технология за разпознаване на изображения OCR, моментна снимка на менюто и улични знаци и незабавен превод, разбирате, всяка секунда, съхранявайте слушалката в ръцете на хладно. върховният литиева батерия с капацитет 1200 mah, по-голям капацитет, по-малко проблеми, защитава дънната платка, 180 часа на дълги периоди на изчакване, 6 часа непрекъснато използване, по-голямо удоволствие и спокойствие при излизане навън.Wi-Fi + точка за достъп до някои мрежови методи, бърза мрежа е лесен и удобен, без ограничения във всяко време и на всяко място.Характеристики на продукта : 1. Wi-Fi + точка за достъп до някои мрежови методи, бърза мрежа е лесен и удобен, без ограничения във всяко време и на всяко месте2. Поддържа превод между 106 езика, превод от мултинационална акцент може да бъде разбран, така че преводът може да бъде точна и удобен за пътувания в повече от 200 страни и региони по целия свят. Скорост на реакция в превод по-горе, а на нивото на семантични точността на превода по-горе.4-инчов сензорен екран с висока разделителна способност, визуално управление на множество касаниями, се показва в реално време, синхронизация на звук и текст, разбираемо от пръв поглед.Елегантен дизайн на потребителския интерфейс, по-удобен взаимодействие и по-удобен потребителски интерфейс. Специален полостной говорител, ефект на високоговорителя по-точен, по-ясен, предлага система за намаляване на шума с два микрофона за осигуряване на по-точно въвеждане на глас и за разпознаване на лица, а на разстояние предаване е "на 2 метра.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини