• New
Sosoport Превръзка от неопрен за Джогинг, Облекло за Джогинг, стойка за Телефон, Превръзка от неопрен за Мобилен Телефон, Калъф за Тренировка, Фитнес Зала, Джогинг, Фитн?

Sosoport Превръзка от неопрен за Джогинг, Облекло за Джогинг, стойка за Телефон, Превръзка от неопрен за Мобилен Телефон,

Оценка на продукта:
BGN 6.45

Сума
В магазина

Чанта за ръце от дишащ материал с еластична дизайн е много практична и трайна употребаВисококачествен калъф за нарукавной превръзки е трайна и безопасна, може да го съхранявате в продължение на дълъг период от време.Той може добре да се защити и си телефон от вода, прах, драскотини и други наранявания.Креативен и щедър на външния вид на продукта и практичен дизайн.Освен това, един хубав подарък за вашите приятели.Чанта за нарукавной превръзки лек и компактен, лесен за употреба и преносим за носене.Характеристики Материал полиестер - Размер ( М) 18. 50 см/ на периметър 24 cm, с Дължина от 18 см, Ширина ръце 24-26 см - Размер на изображението ( L)- Размер ( L) 18. 50 см/ на периметъра 27 см, Дължина-18 см, Ширина ръце 27-29 см - Размер (XL) 19. 50 см/Периметър : 30 см Дължина 18 cm Ширина на ръцете 30-37 см Предпоставка включва 1 бр. чанта за телефон.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини