• New
ZCPACE Kawaii Мис Кобаяши Дракон Прислужница Плюшен играчка Каннакамуи Тората Мека плюшена играчка Зелен Бял Дракон Плюшен Възглавница Кукла 11 инча (2 броя)

ZCPACE Kawaii Мис Кобаяши Дракон Прислужница Плюшен играчка Каннакамуи Тората Мека плюшена играчка Зелен Бял Дракон Плюшен

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

【Размер】 11 инча/28 виж Моля, обърнете внимание : Това ръчно измерване, моля, се допуска отклонение в размер на 2-3 см (около 1 инч) 【Симпатичен външен вид】 Тази играчка плюшен Miss Kobayashi's Dragon Maid вдъхновена от Зелен дракон от аниме, който cartoony и много очарователен!. 【Мека и удобна】 Тази играчка плюшен Miss Kobayashi's Dragon Maid е изработена от меки плюшени влакна и изпълнен с висококачествени полипропиленовым памук, на допир е по мек и удобен.Нека вашите деца да се радват на топло и здрав сън в прегръдка. 【Прекрасен подарък】 Това е много добър избор за подарък плюшено животно за нейната племенница Miss Kobayashi's Dragon Maid деца, приятели и роднини на Ден за защита на децата, Свети Валентин, Коледа, подаръци за рожден ден.И вие можете да го сложите на диван, легло, бюро, кола и т. ? По всякакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще се разберем с това навреме и ще направим всичко възможно, за да ви помогне. 【Размер】 11 инча/28 виж Моля, обърнете внимание : това ръчно измерване, моля, се допуска отклонение в размер на 2-3 см (около 1 инч). 【Симпатичен външен вид】 Тази играчка плюшен Miss Kobayashi's Dragon Maid вдъхновена от Зелен дракон от аниме, който cartoony и много очарователен!. 【Мека и удобна】 Тази играчка плюшен Miss Kobayashi's Dragon Maid е изработена от меки плюшени влакна и изпълнен с висококачествени полипропиленовым памук, на допир е по мек и удобен.Нека вашите деца да се радват на топло и здрав сън в прегръдка. 【Прекрасен подарък】 Това е много добър избор за подарък плюшено животно за нейната племенница Miss Kobayashi's Dragon Maid деца, приятели и роднини на Ден за защита на децата, Свети Валентин, Коледа, подаръци за рожден ден.И вие можете да го сложите на диван, легло, бюро, кола и т. ? По всякакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще се разберем с това навреме и ще направим всичко възможно, за да ви помогне. 【Размер】 11 инча/28 виж Моля, обърнете внимание : това ръчно измерване, моля, се допуска отклонение в размер на 2-3 см (около 1 инч).

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини