• New
TOPBATHY 1 бр. Чанта за измиване, Водоустойчив Косметичка Голям Капацитет, Чанта за съхранение на Открито, Органайзер за Пътуване (Розов)

TOPBATHY 1 бр. Чанта за измиване, Водоустойчив Косметичка Голям Капацитет, Чанта за съхранение на Открито, Органайзер за Пътуване

Оценка на продукта:
BGN 6.62

Сума
В магазина

Идеален подарък за момичета и жени, момчета и мъжеПрактичен, просторен, в него може да съхранявате вашата козметика, тоалетни принадлежности и други предмети.Съдържа всички необходими за пране аксесоари се поддържат чисти и спретнати.Идеално място за бизнес пътувания, пътуване и къмпинг на открито.Дишаща дизайн, добра пропускливост на въздуха и бързо изсъхване, помага да се предотврати развитието на бактерии. идеален подарък за момичета и жени, момчета и мъже.Практичен, просторен, в него може да съхранявате вашата козметика, тоалетни принадлежности и други предмети.Съдържа всички необходими за пране аксесоари се поддържат чисти и спретнати.Идеално място за бизнес пътувания, пътуване и къмпинг на открито.Дишаща дизайн, добра пропускливост на въздуха и бързо изсъхване, помага да се предотврати развитието на бактерии.Описаниеизделие представлява переносную чанта за пране, която е изработена от здрав плат Оксфорд.С голям капацитет за организиране на вашите тоалетни принадлежности, козметика, бельо, чорапи etc.Идеален за бизнес пътуване, пътувания, къмпинг и т. Чудесен помощник за пътуването си в нашата страна.Характеристики - Цвят : розов.- Материал : плат Оксфорд.- Размер : прибл. 25x13x14 виж - Произведен от висококачествен материал от плат Оксфорд, портативен и здрав за по-дълга употреба.- Практичен, с голям капацитет, може да се съхранява на козметика, тоалетни принадлежности и други предмети.- Съдържа всички аксесоари за измиване на чисти и спретнати.- Идеален подарък за момичета и жени, момчета и мъже.- Дишаща дизайн, добра пропускливост на въздуха и бързо изсъхване, помага да се предотврати развитието на бактерии.- Идеален за бизнес пътуване, пътувания и използване в нощуване на открито.- Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Пратката включва 1 х чанта за измиване, Водоустойчив косметичка голям капацитет, чанта за съхранение на открито, Органайзер.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини