• New
Машина за рязане на хартия с напречни силно QUUL Minute, машина за мелене на cd и кредитни карти, един Хеликоптер на Канцеларски материали, 8 Парчета Счупени кредитни карт?

Машина за рязане на хартия с напречни силно QUUL Minute, машина за мелене на cd и кредитни карти, един Хеликоптер на Канцеларски

Оценка на продукта:
BGN 423.62

Сума
В магазина

Изработена от екологично чиста пластмаса на лентата е проста, лесна за работа и може да навреди на хартия (формат А4, 8 листа късчета хартия, шрьодер)Този хеликоптер е идеален за рязане на хартия с формат A4.След рязане ширина на лентата е 3*9 мм. След попълването на хартия, моля, незабавно почистете я, за да не повлияе на нормалната работа на апарата.За да удължи живота на машината, брой на късчета хартия трябва да бъде по-малко от максималния брой на късчета хартия, определен машина.Компютри, които не са посочени фрагментация, дискове или кредитни карти, не трябва да бъдат поставени на компютъра.Важна забележка : Моля, не се колебайте да се свържете с нас през това време.Цветът на продукта може да бъде не точно така, както на снимката.Моля, обърнете се към самия продукт.Размери на продукта : 325*215*428 мм Материал : екологично чиста пластмаса, размер на подаване на нож от стомана : 220 mm Обем на отпадъчна хартия : 13,25 л Късчета хартия : сегментированная Напрежение : 110-240 v Номинална мощност : 230 W Шум : 60 децибела Скорост на рязане : 2 м / мин Обем на късчета хартия : 8 листа Късчета хартия предоставя 4 нива конфиденциальностиразрушение хартия / кредитна карта / кламери : да, Продължителност : 5 минутдругие функции : интелигентна въвеждане, спиране на барабана, прегряване защита 1. Инструменти вътре станка точни и заточенные.При използване на не засовывайте кътове, завязки, косата и т. В отвора за ръчно подаване на хартия за да се избегне случайна повреда. След попълването има счупени поредица хартия, моля, време изваждайте я, за да не повлияе на нормалната работа на машината. Не поставяйте плат, пластмаса, скоч, твърди метал и т. За да удължи живота на машината, брой на късчета хартия трябва да бъде по-малко от максималния брой на късчета хартия, определен машина.Компютрите, на които не е фрагментация, дискове или кредитни карти не трябва да се инсталира на вашия компютър. почистете корпуса, моля, изключете захранването, избършете с мека кърпа, потопена в моющем средство или мека сапунена вода, да не се допуска попадане на разтвор вътре в устройството, не се използва белина, бензин или тънка четка за течна.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини