• New
WAYUTO 2 бр. Космически Астронавти Космически Кораб за Декорация на Аквариума Астронавт Пейзаж Настолен Аквариум Интериор на Космически Кораб, Ракета Орнаменти за Де?

WAYUTO 2 бр. Космически Астронавти Космически Кораб за Декорация на Аквариума Астронавт Пейзаж Настолен Аквариум Интериор

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

Здрав материал : Украса астронавти и космически кораб, изработени от твърда смола, подходящ за сладка и солена вода, не е лесно да избледняваТози материал е мек и без остри ръбове, не се притеснявайте за това, че имате увреждане на риба.ОПТИМИЗИРАН ДИЗАЙН : Създадени с голямо внимание към детайла, той ще се прослави естествен пейзаж в аквариума и в същото време ще добави на шега в живота си.УКРАСА на ПОДВОДНИЯ СВЯТ : Астронавти и космически кораб, които трябва да бъдат в космоса, са в аквариум с рибки.Скъпа форма и нелогични сцени правят създаден от вас аквариумный света по-загадъчен и привлекателен.ШИРОКО приложение : Украса астронавти са подходящи за повечето аквариумни природа, той също така е приложим за малки аквариумам с риба.Прекрасен външен вид го прави подходящ за широк кръг от хора.Може да се използва като изящни подаръци, подходящи за Коледа, Свети Валентин и други празници.Материал и размери : Материал : смола Астронавт : 1,77 х 1,18 х 2,76 инча/45 х 30 х 70 mm (Д х Ш х В) кораб : 1,97 х 1,57 х 3,54 инча /50 х 40 х 90 мм (Д х Ш х В).Характеристики : 1. Здрав материал : украса астронавти и космически кораб, изработени от твърда смола, подходящ за сладка и солена вода, ще ви е трудно да избледняват.Този материал е мек и без остри ръбове, не се притеснявайте за това, че сте пораните някаква риба. Оптимизиран дизайн : създадени с голямо внимание към детайла, той ще увеличи естествения пейзаж в аквариума и в същото време ще добави на шега в живота си. Украса на подводния свят : астронавти и космически кораб, които трябва да бъдат в космоса, са в аквариум с рибки.Скъпа форма и нелогични сцени правят създаден от вас аквариумный света по-загадъчен и привлекателен. Широко приложение : украса астронавти са подходящи за повечето аквариумни пейзажи, това се отнася и за малко аквариумам.Прекрасен външен вид го прави приложими за широк кръг от хора.Може да се използва като изящни подаръци, подходящи за Коледа, Свети Валентин и други празници.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини