• New
SGerste Канал 3 3pin КОМПЮТЪР Cooler Регулатор на скоростта на Вентилатора за Охлаждане PCI Скоба 12V Molex

SGerste Канал 3 3pin КОМПЮТЪР Cooler Регулатор на скоростта на Вентилатора за Охлаждане PCI Скоба 12V Molex

Оценка на продукта:
BGN 33.30

Сума
В магазина

Поддържа входно напрежение 12/outlet : 3 В-12 (регулирани)Увеличете скоростта, за да се намали температурата на части на компютъра, когато те са заети.Намалете скоростта, за да се намали шума и консумацията на енергия, когато компютърни части са свободни.Поддържа компютърни компоненти, с охлаждащ вентилатор, като процесор, твърд диск, DDR, VGA и т. Поддържа едновременна корекция на скоростта на вентилатора на 3 канали, общо 20 W Макс. Поддържа входно напрежение 12/outlet : 3 В-12 (регулирани) Увеличете скоростта за намаляване на температурата на части компютър, когато данните на компютъра са заети.Намалете скоростта, за да се намали шума и консумацията на енергия, когато компютърни части са свободни.Поддържа компютърни компоненти, с охлаждащ вентилатор, като процесор, твърд диск, DDR, VGA и т. Поддържа едновременна корекция на скоростта на вентилатора на 3 канали, общо 20 W Макс.Описание на продукта Описание : - увеличете скоростта, за да се намали температурата на части компютър, когато данните на компютъра са заети. - Намалете скоростта, за да се намали шума и консумацията на енергия, когато компютърни части са свободни. - Поддържа компютърни компоненти, с охлаждащ вентилатор, като CPU, HDD, DDR, VGA и т. - Поддържа входно напрежение 12 /outlet : 3 В-12 (регулира) - Поддържа едновременно регулировка на скоростта на вентилатора на 3 канали, общо 20 W Макс. Спецификация : - Поддържа скоростта на въртене на вентилатора от 30% до 100% . - На разположение скоба PCI за настройка на регулатора на скоростта на вентилатора. - Има регулираща се дръжка за регулиране на скоростта на въртене на вентилатора за охлаждане. - За хранене са на разположение 4-контактни штекерные и вложени съединители Molex.Дължина на кабела : 31 см - 3-пинов конектор за вентилатор е на разположение за 3-контактно или 4-контактен съединител за вентилатор.Пратката включва : 1 бр. конзола контролер фен PCI, 1 Опаковка винтове Ние предлагаме икономични стоки първи клас и най-доброто обслужване с принципа на искреност, уверяваме ви в приятна и доволни закупуване.

Основни свойства

- Supports fan speed revolution from 30% to 100%.:
- PCI bracket available to install fan speed controller.:
- Adjustable knob available to adjust cooling fan revolution speed.:
- Molex 4 pin male and female connectors available for power. Cable length:
31cm
- 3 pin Fan connector available for fan 3 pin or 4 pin slot.:
Package Includes:
1 Piece PCI Fan Controller Bracket:
1 Pack of Screws:
We offer the economical first-class goods and best service with the principle of sincerity, we assure you a pleasant and satisfied purchase.:
  :

Избор на купувачи

Уважаеми Пръстен-Колело със спици за Котки, Пръстени-Неспокойни от Безпокойство, от Неръждаема Стомана, Милото Животно, Анти-Тревожно

BGN 5.39

Материал : Въртящо пръстеннепоседа Сладка Котка изработено от неръждаема стомана 316 L, не съдържа олово �

Новини