• New
CHYSP Мини Тиган С Незалепващо покритие Плосък Тиган Тиган За Пържола на Тиган За Палачинки, Яйца, Кнедли, Омлет, Индукционная Печка Универсална (Размер: 24 см)

CHYSP Мини Тиган С Незалепващо покритие Плосък Тиган Тиган За Пържола на Тиган За Палачинки, Яйца, Кнедли, Омлет, Индукционная

Оценка на продукта:
BGN 48.02

Сума
В магазина

1 Конструкцията е от твърд анодизиран алуминий за по-бързо, равномерно загряване и лесно почистване; основа, защитена от деформация неръждаема стомана; оптимизирано за индукция. Повърхност за готвене с незалепващо покритие : Незалепващо покритие, не съдържа PFOA, за по-здравословно готвене с ниско съдържание на мазнини; Източник на отопление : индукционный, газови, електрически, керамични, галогенный. Здрава конструкция : Конструкцията е от твърд анодизиран алуминий осигурява бързо и равномерно загряване на цялата тигана. Лесен за почистване : Устойчиво към надраскване незалепващо покритие за продължителна употреба и лесно почистване. Пластмасова дръжка : Дръжка за цел на печката оставаше хладен.Тигана и се покрива също така може да се пече във фурната, което ги прави идеални за приготвяне на вкусни ястия.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини