• New
gande 1 бр. Самовосстанавливающееся устройство за повторно свързване на устройства за защита от пренапрежение Реле за защита на 32 40 50 60A FVA C220V Din-рейк (Размер: 40A)

gande 1 бр. Самовосстанавливающееся устройство за повторно свързване на устройства за защита от пренапрежение Реле за защита

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

МикропереключателиМикропереключатели под напрежение и защита от пренапрежение Забележка : При първото свързване на устройството ви трябва да изчакате около 1 минута, след като червен индикатор угасне, тогава устройството ще работи.Устройство за защита от автоматично възстановяване при пренапрежение и понижаване на напрежение отговаря на стандарта на модулен дизайн. на печатни платки изделия се използват електронни компоненти са с добро качество и надеждна производителност.когато ситуацията с храненето нестабилна.Автоматично се активира функцията за защита. след като напрежението надвиши ограничен набор от продукти, той автоматично ще се изключи, за да е безопасно защита на електрическо оборудване и хора.Устройството ще се възобнови подаването на захранването след 1 минута, когато храната ще се върне към нормалното.Зеленият индикатор се появява, когато храната е в нормален режим.Червен индикатор за предаване, когато храната се случва в стрес или под напрежение.Монтаж : 35 мм Din-рейк.Основни технически характеристики : 1. Номинално напрежение ac 230v ±10% и честота 50 Hz/60 Гц2. Максимален който протича ток : 40 A/63 A (икономична версия на чип 50А) 3. Максимална мощност на товара : 8,8 КВА4. Допустимата стойност на задействане при пренапрежение : >270 vac +/-5 5. Стойност на нормалното напрежение е : 175-270 В ac тока6. Стойност на прекъсване на действия при понижено напрежение : .

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини