• New
304 Чаша-Венец от Неръждаема Стомана, Чаша за Кафе пяна, Семицветная Мултифункционална Чаша за Варене с Дръжка за Разпенване на Питейна вода (600 мл)

304 Чаша-Венец от Неръждаема Стомана, Чаша за Кафе пяна, Семицветная Мултифункционална Чаша за Варене с Дръжка за Разпенване

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

Приема модерен колоритен външен вид, многофункционален, може да се използва за разпенване или като чаши за водаПрофесионален дизайн на изхода за приготвяне на лате, пълномаслено калъпи, което ще ви помогне да приготвите перфектното кафе лате арт.Ергономичен дизайн на дръжката предпазва от изгаряния, я е удобен за хващане и не изисква усилия.Използването на материали от хранително-вкусовата неръждаема стомана 304, тя е безопасна и гигиеничен, не е токсичен и няма мирис.Водовыпускное дупка eagle nozzle е предназначено за предотвратяване на пръски течност и е лесен за употреба. Водовыпускное дупка eagle nozzle е предназначено за предотвратяване на пръски течност и лесно за използване. Използването на материали от хранително-вкусовата неръждаема стомана 304, тя е безопасна и гигиеничен, не е токсичен и няма мирис. Приема модерен колоритен външен вид, многофункционален, може да се използва за разпенване или като чаши за вода. Ергономичен дизайн на дръжката не гори, той е удобен за хващане и не изисква усилия. Професионален дизайн на изхода за лате, пълномаслено калъпи, което ще ви помогне да приготвите перфектното кафе лате арт. Спецификация : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : чаша за миксиране на кафе Материал : неръждаема стомана 304 Цвят : лилаво пъстри Тегло : приблизително 196 г-270 г / 6,9 унции-9,5 грама Осъществяване Списък : 1 чаша за миксиране на кафе Обърнете внимание : 1. Моля, нека грешка 0-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини