• New
CANIGHT 18 бр Розово + Аквариумный Флуоресцентно Силикон Реалистичен Изкуствен Зелен Светлинен Интериор M Аквариум Синьо + Оранжево, Лилаво Размер на Медуза Украса за Р?

CANIGHT 18 бр Розово + Аквариумный Флуоресцентно Силикон Реалистичен Изкуствен Зелен Светлинен Интериор M Аквариум Синьо

Оценка на продукта:
BGN 41.28

Сума
В магазина

Бижу във формата на морски таралеж и анемони : Светлинен ефект ще е възможен в условията на актинического осветлениеИзкуствен : морски свят.Това е чудесно скривалище за тропически риби и интересен декор за всеки аквариум.Реалистичен : е изработен от силиконов материал и е устойчив.Украса от силикон за аквариум : Тези орнаменти предава красота и грациозное движение на естествени растения, които е почти невъзможно да се поддържа в аквариума.Колоритен морски свят.Това е чудесно скривалище за тропически риби и интересен декор за всеки аквариум.Осъществяване списък на 18 x изкуствени характеристики - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното от изкуствена заговор. - Тези бижута предава красота и елегантност естествените движения, които е почти невъзможно да се поддържа изкуствено аквариум. - Материал : Силикон декор на аквариум с рибки. - Ефект на осветление, ще е възможно в условията на реалистичен актинического осветление. - Размер : около 8x8x20 см блясък ефект. - Цвят : зелено, розово, синьо, оранжево, лилаво, жълто бижу във формата на морски таралеж и анемони. - Колоритен морски свят.Това е чудесно скривалище за тропически риби и интересен декор за всяка декорация на аквариума. - Изработен от силиконов материал и е устойчив на флуоресценция.Описание на продукта Украса от морски таралеж-съсънка, свързана тънка невидима въдица и вендузата. изкуствено Просто нанесете украса на стена или на дъното на аквариума. реалистично, ще има светящимся ефект при актиническом светлина. силиконово украса за вашия аквариум, Изработени от мек силиконов материал, изкуствени безопасно за вашите риби.Независимо от това, имате ли аквариум с прясна или солена вода, нашите бижута никога няма да навредят на рибата.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини