• New
2 Професионална залепваща лента за гаффов с дължина 55 метра, с черна матова повърхност. Висококачествена сверхпрочная строповая лента, която се ползва с доверието ?

2 Професионална залепваща лента за гаффов с дължина 55 метра, с черна матова повърхност. Висококачествена сверхпрочная строповая

Оценка на продукта:
BGN 59.03

Сума
В магазина

Черно, Бяло, Синьо, Ярко Синьо, Зелено, Лилаво, Жълто, Червено, Кафяво, Тюркоазено, Маслинено-сиво, Кафяво, кестеняво, СивоФлуоресцентни светлини : Зелени, Оранжеви, Жълти, Розови, светлосини.Тъканта основа с покритие.Матирано покритие / Не отразява светлината. Лесно се отстранява с повечето повърхности.Лесно е препълнен и в двете посоки.Лесно писане на маркери.Хастар : Памучен плат.Лепило на базата на синтетичен каучук.Якост на опън : 50 килограма на сантиметър.Удължаване на : 4%. Обща дебелина : 11 mils.Адхезия към стомана : 75 мл / инч. Работна температура : 50 ° F до 180 ° F. Временно задържане - лесно се отстранява. на разположение 20 цветове за отличаване на вашето облекло.Отбележете си кутии с хардуера или багаж.Професионален направи гаф се отличава с висока конформностью.Се придържа към неравния терен.Използвайте за скриване на кабели за захранване.Сигурно покриване на опасност да се спъне.Pro Gaff широко се използва в производството на изкуства и развлечения.Добре забележими цветове за маркиране на етапи.Изберете цвят към почти всяка повърхност.Черна 11-миллиметровая професионална тиксо премиум-клас с повишена здравина.Може да се използва за временно съхраняване, цветово кодиране, етикетиране и етапи за маркиране.Лесно късане на ръка (в двете посоки), здраво държи и лесно се отстранява. Чисто премахната от повечето повърхности.Добре се приспособява към неравния терен.Залепваща лента Pro Gaff gaffers е предназначена за използване в и извън помещения при температура от 50 до 200 градуса по Целзий.Тази рулетка gaffer е с размер 2 инча, на 55 ярда и се произвежда в САЩ компания Pro Tapes.Тиксо Pro Tapes Pro Gaff black gaffer е с дебелина 11 mils, ширина 2 инча и дължина 55 ярда и е изработена от матова тъкан с гумено лепило за фиксиране на неравни повърхности и чисто отстраняване на остатъци от повечето повърхности.Лентата, също известна като gaffer или gaffers' лента, подходяща за печат и е подходящ за широк спектър от приложения, включително маркировка на кабели и оборудване, както и временно фиксиране и херметизацията на кабели.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини