• New
Тренировочная Ръка за Акрилни нокти, Тренировка Ръце за нокти, Гъвкава, Подвижна Ръка за Тренировка нокти, Ръка на Манекен за Тренировки за нокти, Инструмент за Пра?

Тренировочная Ръка за Акрилни нокти, Тренировка Ръце за нокти, Гъвкава, Подвижна Ръка за Тренировка нокти, Ръка

Оценка на продукта:
BGN 5.33

Сума
В магазина

❤Спецификация : Обща височина е 11 инча, Поставка за перука лек и компактен, лесно се носи с себе си.Висококачествена пластмаса с метал вътре е много здрав, това е лесно да се съборят, да е лесно за носене. ❤Функция : Завъртане завъртане на дръжката ви позволява да завъртите под всички възможни ъгли, които искате.Категория съдържа мека нескользящую накладку, която по-здраво улавя клип на работния плот, не ще бъде лесно да се плъзга, те със сигурност може да се ползват. ❤Забележка : Този на притежателя, може да се използва само в края на равна повърхност, като например бюро, дъска и т., а дебелината не може да бъде повече от 2 сантиметра. ❤ Лесна инсталация : В този держателе C-образни затягане има 3 части, са лесни за инсталиране заедно в съответствие с инструкциите за експлоатация. ❤Употреба : Този притежател е стандартен инструмент, той е подходящ за по-голямата част на главата на манекена, на главата си перука, платно, тренировка на ръце и т. ❤Спецификация : Обща височина е 11 инча., Поставка за перука лек и компактен, лесно се носи с себе си.Висококачествена пластмаса с метал вътре е много здрав, това е лесно да се съборят, да е лесно за носене. ❤Функция : Завъртане завъртане на дръжката ви позволява да завъртите под всички възможни ъгли, които искате.Категория съдържа мека нескользящую накладку, която по-здраво улавя клип на работния плот, не ще бъде лесно да се плъзга, те със сигурност може да се ползват. ❤Забележка : Този на притежателя, може да се използва само в края на равна повърхност, като например бюро, дъска и т., а дебелината не може да бъде повече от 2 сантиметра. ❤ Лесна инсталация : В този держателе C-образни затягане има 3 части, са лесни за инсталиране заедно в съответствие с инструкциите за експлоатация. ❤Употреба : Този притежател е стандартен инструмент, той е подходящ за по-голямата част на главата на манекена, на главата си перука, платно, обучение на ръцете и т.

Основни свойства

The total height is 11 inch. Weight:
0.6Ib. Wig head stand is light and compact and easy to carry. High quality plastic and with metal inside very strong, not easy to break, not easy to wear.

Избор на купувачи

Новини