• New
Термоламинатор Sinopuren и пакетче пакети за ламиниране, Ламиниращо ширина 9 см, опаковка от 3 mils 200, Размер на букви, с обрезчиком хартия, Закруглением ъгли, да не се случ?

Термоламинатор Sinopuren и пакетче пакети за ламиниране, Ламиниращо ширина 9 см, опаковка от 3 mils 200, Размер на букви,

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

В този комплект са включени два продукта : ламинатор Sinopuren OL260pro и пакети за ламиниране на 200 pack 3 Mil 【Новост 2022 година на издаване, актуализирана версия】 В комплекта на този ламинатор с чекмедже за подаване влизат 9-инчов, ламинатор, машина за хартия, допълнителна закруглитель ъгли, 10 пакети за ламиниране, които са подходящи за ежедневна употреба в офиса, дома и училище при ламинировании. компактен, лек и преносим. 【БЪРЗО И гладко ЛАМИНИРАНЕ】2-роликовая система за отопление с бързото 3-5-минутен прогревом и висока скорост на ламиниране 400 мм / мин за подобряване на ефективността, защита и запазване на вашите важни документи.Интелигентна система за контрол на температурата, позволява да се поддържа в колата вярната и точната температура. 【Приложения за многократна употреба】 чудесно за защита и запазване на важни документи, отличен за детски рисунки, постери, рекламни брошури, разписания, сертификати, снимки и други често използвани документи у дома, в офиса или класната стая;. 【ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ】 Ламинатор позволява ламинирана с изделия с дебелина до 3-7 mils и ширина 9 см, съвместими със счетоводните книги, писма, юридически документи, визитни картички и снимки.Три настройки на температурата. 【Технически характеристики】 Подходящ за документи с формат Letter, 8.5 x 11 инча (229 мм x 292 мм), опаковка от 200-листа, ламинатор, дебелина 3 mils;. 【Технически характеристики】 Подходящ за документи с формат Letter, 8.5 x 11 инча (229 мм x 292 мм), опаковка от 200-листа, ламинатор, дебелина 3 mils;.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини