• New
Infinity Republic - Черно-бели карирани банер Swooper Flag & Pole Kit - Идеално място за бизнес, представителство центрове, събития, магазини, и т.н.!

Infinity Republic - Черно-бели карирани банер Swooper Flag & Pole Kit - Идеално място за бизнес, представителство центрове,

Оценка на продукта:
BGN 32.97

Сума
В магазина

?ВСИЧКО, което ВИ е НУЖНО : Този комплект съдържа всичко, което може да се наложи да започнете да рекламирате своя бизнес!Включва в себе си голям рекламен флаг с размери 11,5 х 2,5 метра, пилон от 5 части и сверхпрочный стоманена заземен трън, който можете да използвате в тревата или в калта ?Въз основа ВНИМАНИЕ : този външен банер с височина 16 метра увеличава видимостта и присъствието на вашия бизнес в далечината.Идеално място за бизнес, скрит вътре в големия търговски център, или просто за по-голяма видимост от улицата. ?КАЧЕСТВО : Нашите знамена, изработени от висококачествени 140-килограммового сверхвязаного полиестер, предназначени за защита от вятър.Печат сублимированным боя, благодарение на което цветове от двете страни изскочи и може да се пере в машина. ?ИКОНОМИЧНА РЕКЛАМА : най-лесен и разходно-ефективен начин за насърчаване на вашия бизнес на пазара!Маркетинг може да струва хиляди долари на месец, но средният живот на нашия хартата намалява вашите рекламни разходи само до стотинка на ден. ? ИДЕАЛНО място ЗА БИЗНЕС : идеален за бизнес на всички видове.Разгледайте нашия богат избор от дизайни, за да намерите какъв флаг е най-подходящ точно за вас!. ?ВСИЧКО, което ВИ е НУЖНО : Този комплект съдържа всичко, което може да се наложи да започнете да рекламирате своя бизнес!Включва в себе си голям рекламен флаг с размери 11,5 х 2,5 метра, пилон от 5 части и сверхпрочный стоманена заземен трън, който можете да използвате в тревата или в калта. ?Въз основа ВНИМАНИЕ : този външен банер с височина 16 метра увеличава видимостта и присъствието на вашия бизнес в далечината.Идеално място за бизнес, скрит вътре в големия търговски център, или просто за по-голяма видимост от улицата. ?КАЧЕСТВО : Нашите знамена, изработени от висококачествени 140-килограммового сверхвязаного полиестер, предназначени за защита от вятър.Печат сублимированным боя, благодарение на което цветове от двете страни изскочи и може да се пере в машина. ?ИКОНОМИЧНА РЕКЛАМА : най-лесен и разходно-ефективен начин за насърчаване на вашия бизнес на пазара!Маркетинг може да струва хиляди долари на месец, но средният живот на нашия хартата намалява вашите рекламни разходи само до стотинка на ден.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини