• New
Hemoton 6 бр. Магнитна Полк Преграда Разделители Кутии за Гардероб за Дрехи Полк Регулируема Органайзер За Чекмеджетата Разделители Кухненски Рафтове Органайзер за Д?

Hemoton 6 бр. Магнитна Полк Преграда Разделители Кутии за Гардероб за Дрехи Полк Регулируема Органайзер За Чекмеджетата Разделители

Оценка на продукта:
BGN 7.88

Сума
В магазина

PVC РАЗДЕЛИТЕЛИ рафтове в гардероба-РАЗДЕЛИТЕЛИ, кухненски рафтове, Благодарение на долната магнитна лента те здраво се придържат към рафта, им е лесно да падне. РАЗДЕЛИТЕЛИ рафтове-РАЗДЕЛИТЕЛИ рафтове в супермаркети, С помощта на тези разделители стоки могат да бъдат класифицирани стоки, които лесно се смесват, така че купувачите лесно могат да намерят необходимите им стоки.ПЛАСТМАСОВИ РАЗДЕЛИТЕЛИ КУТИИ - Магнитна лента за разделителе може да се рафт, която е устойчива и сигурна и не е толкова лесно да падне.СКОБИ за разделители рафтове в гардероба-Изработени от висококачествена PVC и магнитен материал, издръжлив и практични за продължителна употреба. Подложки за рафтове-лесни за инсталиране и използване, L-образна форма е устойчива и може да ви донесе много удобства. РАЗДЕЛИТЕЛИ за рафтове В гардероба-РАЗДЕЛИТЕЛИ за кухненски рафтове Долна магнитна лента им позволява здраво стоят на рафт, на тях им е трудно да падне. РАЗДЕЛИТЕЛИ за рафтове-РАЗДЕЛИТЕЛИ за рафтове в супермаркети, С помощта на тези разделители могат да бъдат класифицирани стоки, които лесно се смесват, така че купувачите лесно могат да се намерят подходящите продукти.ПЛАСТМАСОВИ РАЗДЕЛИТЕЛИ КУТИИ - Магнитна лента за разделителе може да се рафт, която е устойчива и сигурна и не е толкова лесно да падне.Скоби за разделяне на рафтовете в гардероба-Изработени от висококачествено PVC и магнитен материал, издръжлив и практични за продължителна употреба. Подложки за рафтове-лесни за инсталиране и използване, L-образна форма е устойчива и може да ви донесе много удобства.Пратката включва 6 x разделители за рафтове Характеристики -Цвят : прозрачен разделители за рафтове в гардероба-Материал : PVC, гумена лента за организиране на дома -Размер : 28,00 X12,00 X4,00 см / 11,00 X4,72 X1 пластмасови разделители за рафтове. - Икономичен, можете да закупите този практичен и удобен разделител за рафтове в органайзер за шапки. - Широко се прилага в супермаркет, търговски център, магазин за хранителни стоки, магазин за дрехи, магазин за очила и други места, където трябва да се подреди разделители рафтове стоки.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини