• New
Rustark 19 бр. Скоби за пакети с Чипове Различни Размери, Пластмасови Скоби За Пакети с Храна, Вдигане на оборудване запечатване Дръжка за Съхранение на Продукти, Чанта ?

Rustark 19 бр. Скоби за пакети с Чипове Различни Размери, Пластмасови Скоби За Пакети с Храна, Вдигане на оборудване запечатване

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

【19 части - скоби за пакети с чипове】 - Ще получите набор от качествени щипки за пакетите, включително и скоби за опаковки за хранителни продукти 3 цвята : ①blue ③ pink ③green + щипки за запечатване на опаковки за хранителни продукти 2 цвята : ①green ② розов цвятИдеален за да се гарантира, че вашите пакети със закуски са сигурно затворени и продукти по-дълго остават свежи. 【Материал премиум-клас】 - Нашите силни клипове за чанти са изработени от качествена пластмаса, здрава конструкция, на тях им е трудно да се прекъсне, което осигурява дълготрайна употреба!Отличенный тугим пружинным механизъм, може да осигури отлична удерживающую способност. 【Практичен помощник】 - За разлика от други продукти на пазара, тази благородна опаковка се предлага в 2 стилове скоби за хранителни пакети да отговарят на вашите различни нужди.Те са ярко рисувани, което ги прави лесни за намиране и подреждане.Освен това, те са леки, ергономичния си дизайн и имат подходящ размер, което позволява лесно да се запазят свежи. 【Идеални размери】 - Ние ви предлагаме различни широко използваните размери, размери 3 "W x 2.5"Д, 6 "W x 3,5"Д и 2.8 "W x 0,5"Д, 4 "W x 0,5"La работят Добре и са лесни за използване. 【Широко се използва】 - Използвайте това, когато се нуждаят от скоба за опаковки за храни, чипс, закуски, плодове, книжа, куки за шкафове и още много други.Широко се използва в дома, офиса, гаража, училище и т. ▶Скоби за пакети с чипове Rustark 19 бр. от различни размери, пластмасови скоби за пакети с храна, вдигане на оборудване запечатване дръжка за съхранение на продукти, чанта за закуски ✨✨【ПРЕДИМСТВА на този набор】 1. Отлична стойност и пълнотата на Нашите силни клипове за пакети се предлагат в 4 разпространените размери и 2 стилове, общо 19 бр. отговарят на вашите различни нужди. Надежден и с добро качество - Изработена от качествена пластмаса с гъста пружинным механизъм, стабилна конструкция за продължителна употреба. Практичен помощник - чудесно, за да се гарантира, че вашите пакети със закуски са сигурно затворени и храната по-дълго остава свежа.

Основни свойства

●Material:
quality plastic
●Color:
Blue, Green, Pink
●Size:
Please see our 2nd for more size information.
✨✨【PACKAGE INCLUDES】:
1 x 6 blue food bag clips:
1 x 6 pink food bag clips:
1 x 6 green food bag clips:
2 x 3 blue food bag clips:
2 x 3 pink food bag clips:
2 x 3 green food bag clips:
5 x 2.8 green food bag sealing clips:
5 x 4 pink food bag sealing clips:
Total:
19pcs
❤Warm Tips:
-If you have any questions or problems, welcome you come to us, we will solve the problem as soon as possible. :

Избор на купувачи

Новини