• New
Картички с номерата на масите, Дигитална карта, ресторант, Лесно Сгъваема Акрилна картичка с номера на масите, най-подходящ За приеми в провинциален стил, банкети, к

Картички с номерата на масите, Дигитална карта, ресторант, Лесно Сгъваема Акрилна картичка с номера на масите,

Оценка на продукта:
BGN 28.73

Сума
В магазина

▲▲▲ Регистрационен номер е изработен от акрил материал, висококачествени материали придава номерному знака на по-канава вид и подобрява текстурата и професионализъм на регистрационен номер ▲▲▲ На табелката с регистрационния номер на двете страни са нанесени цифри, жълти цифри лесно да се види, когато гостите се опитват да намерят своя масичка, както и ъгъла на наклона дава възможност да намерите точния маса от всяка посока. ▲▲▲ Регистрационни номера могат да се използват повторно за спестяване на пари и да се прибират за съхранение, когато те не се използват, за пестене на място при съхранение. ▲▲▲Регистрационни номера се използват в ресторанти западна кухня, сватби, празненства, срещи, партита и в други случаи, за да помогне на хората да намерят своите места. ▲▲▲Опаковка регистрационен номер е блистерную опаковка; три комбинации : номер 1-25/1-50/1-100 . размер : 80 мм х 80 мм (3 × 3 инча). ▲▲▲ Регистрационен номер е изработен от акрил материал, висококачествени материали придава номерному знака на по-канава вид и подобрява текстурата и професионализъм на регистрационен номер. ▲▲▲ На табелката с регистрационния номер на двете страни са нанесени цифри, жълти цифри лесно да се види, когато гостите се опитват да намерят своя масичка, както и ъгъла на наклона дава възможност да намерите точния маса от всяка посока. ▲▲▲ Регистрационни номера могат да се използват повторно за спестяване на пари и да се прибират за съхранение, когато те не се използват, за пестене на място при съхранение. ▲▲▲Регистрационни номера се използват в ресторанти западна кухня, сватби, празненства, срещи, партита и в други случаи, за да помогне на хората да намерят своите места. ▲▲▲Опаковка регистрационен номер е блистерную опаковка; три комбинации : номер 1-25/1-50/1-100 . размер : 80 мм х 80 мм (3 × 3 инча).Тенис на регистрационен номер ▲ ▲ ▲ Материал : акрил материал ▲ ▲ ▲ Повърхност : черен с жълти цифри ▲ ▲ ▲ Спецификация : размери 80x80 мм (3x3 инча)▲ ▲ ▲ Набор от комбинации : 1-25/1-50/1-100 ▲ ▲ ▲Форма : триъгълник (тип палатки) Забележка : Всички размери и цветове са само за справка, в зависимост от конкретния обект; Съвети : поради цвета на монитора на всеки човек яркостта на различно изображение и действителния цвят на малко неточно, моля, извинете ме!.

Основни свойства

80 x 80mm (3x3inch):
▲ ▲ ▲Set combination:
1-25/1-50/1-100
▲ ▲ ▲Shape:
triangle (tent type)
Note:
All sizes and colors are for reference only, subject to the specific object;
Tips:
due to the color of each person's monitor, brightness is different, the picture and the actual color is slightly inaccurate, please forgive me!

Избор на купувачи

Новини