• New
QUANJJ 1 бр. Трансгранично Пръскане 5 Глави Дюзи Градинско Охлаждане Запотевающая Система за Напояване Регулируема Дюза за Вода С Капак 1/4

QUANJJ 1 бр. Трансгранично Пръскане 5 Глави Дюзи Градинско Охлаждане Запотевающая Система за Напояване Регулируема

Оценка на продукта:
BGN 78.27

Сума
В магазина

маркуч 4/7 на клапан за напояване 6 мм съединител за спиране на подаването на вода в тръбата, мини-клапан 1/4 " адаптер за пипети с шипове 6 мм и може да бъде монтиран на спрей насадке.Може да се използва за регулиране на дебита на водата.Също така може да бъде изключен по отделно.Преминете лесен за работа превключвател устойчив на абразия, отлично качество на изработката. адаптер за включване-изключване на вентила, точна обработка и производство на нов продукт и стабилна производителност.Много распылительная капачка, сива, моющаяся, охлаждане за пръскане на градински растения, напояване на разсад в оранжерията, нови изделия от ABS-материал, стабилна производителност, дълъг живот и вкус, добър ефект спрей. маркуч 4/7 на клапан за напояване 6 мм съединител за спиране на подаването на вода в тръбата, мини-клапан 1/4 " адаптер за пипети с шипове. 6 мм и може да бъде монтиран на спрей насадке.Може да се използва за регулиране на дебита на водата.Също така може да бъде изключен по отделно.Преминете лесен за работа превключвател устойчив на абразия, отлично качество на изработката. адаптер за включване-изключване на вентила, точна обработка и производство на нов продукт и стабилна производителност.Много распылительная капачка, сива, моющаяся, охлаждане за пръскане на градински растения, напояване на разсад в оранжерията, нови изделия от ABS-материал, стабилна производителност, дълъг живот и вкус, добър ефект спрей.Новият, vi, Безопасни и необходими инструменти за дома и градината.Свързването на маркуча на вътрешен диаметър 4 мм маркуч от 4/7 до клапан за напояване 6 мм съединител за спиране на подаването на вода в тръбата мини-клапан 1/4 " адаптер за пипети с шипом. 6 мм и може да свържете към спрей за насадке.Може да се използва за регулиране на дебита на водата.Също така може да бъде изключен по отделно.Преминете лесен за работа превключвател устойчив на абразия, отлично качество на изработката. адаптер за включване-изключване на вентила, точна обработка и производство на нов продукт и стабилна производителност.Много распылительная капачка, сива, моющаяся, охлаждане за пръскане на градински растения, напояване на разсад в оранжерията, нови изделия от ABS-материал, стабилна производителност, дълъг живот и вкус, добър ефект спрей.

Основни свойства

Model number:
Gray cross sprayer
Standard:
Mini valve + connector + gray nozzle
Product Features:
Easy to use and install.Stable performance, long life, and tasteless
Pressure:
1.5-3kg
Flow:
8-18L / H
Spraying diameter:
0.7-3m
Material:
Plastic
Weight:
18 grams
Color:
Same as picture
Package including:
1 x Cross Atomizing Sprinklers :
Notes:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color which is showed on the pictures. Thank you!:
2. Please forgive 1-3mm measuring deviation due to manual measurement.:
WIDE APPLICATIONS:
This efficient drip irrigation kit can be widely used to water your garden, greenhouse, flower beds, pot plants, hanging baskets, etc.

Избор на купувачи

Новини