• New
Седалките за флуоресцентни лампи ShadeMAGIC за клас или офис - комплектът светлинни филтри (2); Отстраняване на остри отблясъци, причиняващи напрежение в очите и главата.

Седалките за флуоресцентни лампи ShadeMAGIC за клас или офис - комплектът светлинни филтри (2); Отстраняване на остри отблясъци,

Оценка на продукта:
BGN 9.20

Сума
В магазина

СИВ ЦВЯТ : Този цвят е създаден, за да се придаде по-тъмен оттенък, когато се използва да се осигури по-слабо осветлениеСИВ ЦВЯТ : Този цвят е създаден, за да се придаде по-тъмен оттенък, когато се използва да се осигури по-слабо осветление.Shade MAGIC Тези светлинни седалките са разработени като светлинни филтри за класни стаи сив цвят за луминесцентни лампи, покривала за таван тела в класните стаи, офиси, предприятия или в болници.Независимо дали сте учител на началните класове или стоматолог.Ярки плафониери може да предизвика главоболие, напрежение в очите, отвличане на вниманието.Тези седалките сигурно се разпръсне светлина и блокират отблясъците. - Създайте приятна среда, по-успокояваща атмосфера, по-благоприятна за работа и училище. - Намаляване на червени фактор и максимум концентрация. - Намалява напрежението на очите и тревожност.Shade MAGIC В УЧИЛИЩЕ Създава спокойна атмосфера, която допринася за повишаване на ефективността на обучение, по-лесно управление на класа и позволява на учениците и учителите да бъдат по-фокусирани и ефективни. · Светъл флуоресцентное осветление може да предизвика физическия стрес, хиперактивност и проблеми с вниманието, засягащи управлението на класа и представяне. · Пулсиращи вибрации FL могат да бъдат зашеметяващи за деца с проблеми в сензорната преработка, включително в класната стая за аутистов и с ADHD.Това може да доведе до неподходящи поведение и липса на концентрация.Shade MAGIC създава по-естествена среда осветление, разсейва флуоресцентное осветление и экранируя пулсиращи вибрации, причинени от флуоресцентными лампи, което води до подобряване на условията на обучение за всички ученици.Страхотни подаръци за учителите също.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини