• New
Нож за подправяне на писма, за разрязване на пликове, Luxiv 12 бр. Женски нож за Подправяне на писма, за Мъжете, за Отваряне на писма с Нож за плика, опаковки, рязане на ха?

Нож за подправяне на писма, за разрязване на пликове, Luxiv 12 бр. Женски нож за Подправяне на писма, за Мъжете, за Отваряне

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

【Високо качество】 : Нож за отваряне на писма е изработен от висококачествена пластмаса и скрит нож от неръждаема стомана, която осигурява по-голяма сигурност, отколкото на традиционен стоманен нож за отваряне на писма 【Портативен размер】 : Размер на ножа за разрязване на пликове, за отваряне на писма е равен на 3*1.1 инча, ниско тегло и дизайн на малкия размер позволяват лесен за пренасяне, удобен сложи в джоба или в чантата си, в същото време идеален за бизнес пътуване. 【Дизайн на отвора за ключодържател】 : В комплекта са включени 12 бр. за отваряне на бутилка за поща 4 различни цвята, черно, бяло, червено и зелено, достатъчно за вашите ежедневни нужди и за подарък за други.Дизайн на отвора за ключодържател позволява да го прикачите към вашия брелку за ключове, която е удобна за употреба на открито или в закрити помещения. 【Широко приложение】 : Нашите отваряне на бутилка за писма с бритвенным острие позволяват бързо и лесно отваряне на пликове, поща, парцели, подходящи за домашна или офис употреба от жени, мъже и юноши. 【Моля, обърнете внимание】 : Тъй като продуктът е с малък размер, деца под три години не са годни за използване.Може да се използва заедно с родителите си. 【Високо качество】 : Нож за отваряне на писма е изработен от висококачествена пластмаса и скрит нож от неръждаема стомана, която осигурява по-голяма сигурност, отколкото на традиционен стоманен нож за отваряне на писма. 【Портативен размер】 : Размер на ножа за разрязване на пликове, за отваряне на писма е равен на 3*1.1 инча, ниско тегло и дизайн на малкия размер позволяват лесен за пренасяне, удобен сложи в джоба или в чантата си, в същото време идеален за бизнес пътуване. 【Дизайн на отвора за ключодържател】 : В комплекта са включени 12 бр. за отваряне на бутилка за поща 4 различни цвята, черно, бяло, червено и зелено, достатъчно за вашите ежедневни нужди и за подарък за други.Дизайн на отвора за ключодържател позволява да го прикачите към вашия брелку за ключове, която е удобна за употреба на открито или в закрити помещения. 【Широко приложение】 : Нашите отваряне на бутилка за писма с бритвенным острие позволяват бързо и лесно отваряне на пликове, поща, парцели, подходящи за домашна или офис употреба от жени, мъже и юноши.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини