• New
Етнически Ацтекский Училище Раница за Момчета И Момичета, Раница за тийнейджъри, Геометрични Раница За студенти, Раница За Лаптоп, Пътни Раници, Чанти за Книги, Ран?

Етнически Ацтекский Училище Раница за Момчета И Момичета, Раница за тийнейджъри, Геометрични Раница За студенти, Раница За

Оценка на продукта:
BGN 19.13

Сума
В магазина

【Голям капацитет】 : тази раница размер на 16,7 х 118 инча (42,5x29,5x17,5 см), с достатъчно място за съхранение на всичко, което ви трябва.можете да си купите нашия училищен раница, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, смятаме ги за вас в рамките на 24 часа. 【Качествени материали】 : Здрава раница, изработена от плат сплитка лито 290 (полиестер), която е лека и лесно за почистване.Раница използва здрав метален двоен режим на отваряне и затваряне на ципове, гладка светкавица лесно се отваря и затваря, могат да издържат на ежедневното използване. 【Дизайн с светоотражающей ивица】 : Раница с дизайн с светоотражающей ивица, когато е осветена нощна светлина ще има очевиден отразяваща ефект, може да увеличи сигурността пеша през нощта. подходящ за деца и тийнейджъри. 【Ергономичен дизайн】 : Раницата е дебела губчатую дръжка за продължителна работа; Удобен дизайн на мека възглавница за гърба осигурява максимална подкрепа на гърба; Дишаща и регулируеми презрамки за намаляване на налягането върху раменете.Направете така, че пътуването до работа или училище е спокойна и комфортна. 【Повод】 : Раница удобен и лек, много подходящ за обучение, работа, почивка в почивните дни, колоездене, къмпинг, фитнес, пътуване, туризъм, къмпинг, лов, туризъм и други дейности на открито. подходящ за деца над 3 години. 【Голям капацитет】 : тази раница размер на 16,7 х 11.8 инча (42,5x29,5x17,5 см), с достатъчно място за съхранение на всичко, което ви трябва.можете да си купите нашия училищен раница, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, смятаме ги за вас в рамките на 24 часа. 【Качествени материали】 : Здрава раница, изработена от плат сплитка лито 290 (полиестер), която е лека и лесно за почистване.Раница използва здрав метален двоен режим на отваряне и затваряне на ципове, гладка светкавица лесно се отваря и затваря, могат да издържат на ежедневното използване. 【Дизайн с светоотражающей ивица】 : Раница с дизайн с светоотражающей ивица, когато е осветена нощна светлина ще има очевиден отразяваща ефект, може да увеличи сигурността пеша през нощта. подходящ за деца и тийнейджъри. 【Ергономичен дизайн】 : Раницата е дебела губчатую дръжка за продължителна работа; Удобен дизайн на мека възглавница за гърба осигурява максимална подкрепа на гърба; Дишаща и регулируеми презрамки за намаляване на налягането върху раменете.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини