• New
H118 24-Ламповая Каплевидная Спирала Балон Кристален Полилей с Дистанционно Управление, Led Полилей, с регулируема яркост, по-Големи Тела с Висок таван за антре, Фоайе, ?

H118 24-Ламповая Каплевидная Спирала Балон Кристален Полилей с Дистанционно Управление, Led Полилей, с регулируема яркост,

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

[размер] диаметър на 19,7 "* h118", регулируема дължина на шнура : 78" (макс), 24 вана кристал, ac 110-120 В. [изтриете] лампи с регулируема яркост и дистанционно управление затъмняване са включени в комплекта.дистанционно управление поддържа регулировка на яркостта в диапазон от 5% до 100% . цветната температура може да се регулира 2700-6000 К. [премия bubble k9 crystal] невероятно кристален полилей спирала rain drop lighting -това е страхотен тавана лампа, която е много по-зашеметяващ, отколкото на снимката. 18 тръби от пузырькового кристал в комбинация с хромирана глава на осветително тяло да изглежда невероятно и очарователно. ще придадат на стаята си романтична, необичайна и сияйна атмосфера. идеален за декорация на дома, например, коридор, фоайе, коридор, дневна, трапезария и т. [лекота на инсталацията и икономия на енергия] източник на светлина спестява енергия, а максималният срок на служба може да достигне повече от 30 000 часа. благодарение на высококачественному импортному вградения светодиодному източник на светлина led лампи са много по-ярка и други лампи, при една и съща мощност, което е повече от 10 пъти по-висока мощност на традиционните източници на светлина. [гаранция] гаранция 8 години.ако при транспортирането някакви щети, липсващи части, проблеми с инсталирането или използването на. нищо, ние незабавно ще заменим това за вас е безплатно!.Невероятно кристален полилей спирала rain drop lighting - това е страхотен тавана лампа, която е много по-зашеметяващ, отколкото на снимката.Придайте на стаята си романтична, интересна и сияйна атмосфера.Пузырьковые кристални тръба се съчетават с хромирана глава лампи, изглеждат зашеметяващо, и мило. Инсталиране на метална козирка на тавана, махнете слой полиетиленово фолио с хромирана повърхност покривна рози, за да открие истинската повърхност с огледален ефект. Започнете от ръба, за да свали опаковката с кристал зъби и затвори голяма прозрачна тръба от пузырькового кристал.Моля, уверете се, че предишната струна и голям кристален тръба напълно събрани, преди да инсталирате следната струна, за да се избегне заплитане на струните.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини