• New
Поставка за китките и клавиатурата Подложка За мишка, Ергономични Подложки за мишка, Подложка за мишка с ефект на паметта, за игри и офис, Подложка за мишка с Обезбо?

Поставка за китките и клавиатурата Подложка За мишка, Ергономични Подложки за мишка, Подложка за мишка с ефект на паметта,

Оценка на продукта:
BGN 10.19

Сума
В магазина

【Дизайн набор на текст без умора】 Този комплект на каботажните за китката на мишката и клавиатурата има ергономична форма, осигуряваща по-добра поддръжка на китката по време на работа и игри в продължение на дълги периоди от времеИдеално средство за облекчаване на умора китките и дланите, за работници, геймъри, писатели, редактори, които са заети дълъг набор на текст. 【Лек, мек и издръжлив】 Мека кърпа ликра и вътрешен еластичен материал от порести пяна с ефект на памет на подушечках осигуряват лекота, комфорт, здравина и ергономичност на допир, бавно отскача назад и лесно губят формата си, са идеални за по-дълъг период на употреба, предотвратява увреждане на китката. 【Устойчива на плъзгане гумена основа】 Задната страна на този набор за подкрепа на китките удебелени текстурированным гумен материал, който осигурява здраво захващане, което предотвратява приплъзване или нежелано преместване подложка за клавиатура и мишка при набиране на текст.Двойна приклеивание и snuggling ръб за получаване на равномерен и гладък ръб, който не се и не се разделят. 【Стандартен размер】 Поставка за китките на клавиатурата (44x8,5x2 см/17.787 инч) и подложка за мишка с поставка за китката (25x22x2 см/ 9.787 в) са подходящи за повечето компютри, лаптопи или мишка, подобрява положението на ръцете и китките, предпазва от проблеми със ставите и запястьями и облекчава натоварването с лактите и раменете при дълги часове работа пред компютъра. 【Идеален подарък】 Подходящ за офис служители, геймъри, дизайнери, студенти и други хора, които дълго време работят на лаптопи или компютри. чудесен продукт за офис, семейство, училище и т. Покупка без риск, 100% гаранция за връщане на парите. Натиснете бутона "добави в количката" в момента!.Комплекти за каботажните за китките с подложка за мишка.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини