• New
Камера Spartan на Светия или на Golive Trail 15 инча 10 W 12 В Монокристаллическая Соларен Панел с Кабелна жак за Инфрачервени камери HCO Game 4G LTE на Verizon и AT & T USA Blackout (версия 15 10 W)

Камера Spartan на Светия или на Golive Trail 15 инча 10 W 12 В Монокристаллическая Соларен Панел с Кабелна жак за Инфрачервени

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

Се свързва директно към камерите Spartan на Светия или на Spartan Go Live trail с помощта на адаптер с кабел 12 V Преобразуване на високи модули осигурява мощност до 10 Вата.В състояние да издържат на силен вятър и сняг натоварване.Изходно напрежение : 12 В. от слънчев панел и захранващ кабел са включени в комплекта.В този списък влиза соларен панел с мощност 10 Вата и кабел за бързо свързване на вашия фотоапарат Spartan на Светия или на Spartan Go Live trail.Този соларен панел с мощност от 15 инча (по диагонал) и 10 W създадена с оглед на високите изисквания, поставени към работата на охранителни камери на мобилни оператори. Компактен и здрав, предназначена за високи вятърни и снежно натоварване. Забележка : Този слънчев панел може да се свърже директно до модели фотоапарати Spartan на Светия или на Go Live 4 G trail само с помощта на кабел-адаптер за Светия.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини